3F søger advokat/advokatfuldmægtig til ansættelsesret

 

Har du lyst til et alsidigt og spændende job? Er du advokat eller advokatfuldmægtig med godt kendskab til ansættelsesret? Er du engageret og en god kollega? Så er stillingen som advokat i 3F måske noget for dig?


Som advokat/advokatfuldmætig i 3F bliver du en del af Juridisk Sekretariat, hvor vi er 25 medarbejdere bestående af advokater, konsulenter, studenter og administrative medarbejdere, der samarbejder i en god tone. Vi er en del af en stor organisation med mange forskellige medarbejdergrupper, som vi dagligt er i kontakt med. Vi arbejder ud fra målet om konstant at yde den bedst mulige service til gavn for medlemmerne.


Dine hovedarbejdsopgaver bliver:Vores nye advokat/advokatfuldmægtige skal arbejde i Sekretariatets arbejds- og ansættelsesretlige team med fokus på retssagsbehandling.


Teamet består af 3 advokater, 2 fuldmægtige og en stud.jur.


Vores forventninger til dig:Du er uddannet advokat eller erfaren fuldmægtig – gerne med erfaring fra arbejdet på et advokatkontor eller fra en faglig organisation. Du trives i en udadvendt rolle som rådgiver og forhandler samt er god til at skabe relationer. Derudover forventer vi, at du:trives med meget selvstændig opgaveløsninghar et grundigt kendskab til individuel arbejdsreter en erfaren procedør og en dygtig kommunikatorhar erfaring og kendskab til retssagsbehandling og kan håndtere komplicerede problemstillinger i et til tider hektisk miljøer indstillet på at dine arbejdsopgaver er under stadig forandringer absolut serviceminded og venlig.


Hos os får du:3F tilbyder faglige udfordringer i et velfungerende samarbejde med kompetente kollegaer, hvor faglig personlig udvikling, arbejdsglæder og trivsel prioriteres højt. Hos 3F bliver du ansat under overenskomst med bl.a. god løn og arbejdsgiverbetalt pension og i øvrigt attraktive arbejdsvilkår, hvor der er plads til både arbejdsliv og familieliv. Arbejdspladsen er centralt beliggende i København – tæt ved Vesterport station.


Flere oplysninger om jobbet fås ved henvendelse til sekretariatsleder Jena Juul Holm på telefon 8892 1008 eller advokat Linda Rudolph Greisen på telefon 8892 1020.


Ansøgning:Vi går ind for mangfoldighed og opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen


Send din ansøgning og CV hurtigst muligt ved at klikke på ”søg stillingen” dog senest fredag den 25. oktober 2019 kl. 9.00. Vi afholder løbende ansættelsessamtaler.


Søg stillingen


 

Om firmaet

Fagligt Fælles Forbund, 3F, er med 280.000 medlemmer Danmarks største fagforening. Vi leverer løsninger med udgangspunkt i medlemmernes hverdag. Vi sikrer medlemmerne uddannelse, godt arbejde med ordentlige løn- og arbejdsforhold – via aftaler med arbejdsgiverne og i dialog med de politiske partier

Vi er en interesseorganisation i rivende udvikling. Bæredygtige løsninger med fokus på innovation og kvalitet, samt værdiskabende medarbejdere med engagement og initiativkraft, er vores styrke. Læs mere om os på www.3f.dk.

 

 

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.