Stud.jur. hos LIND Advokataktieselskab

 

LIND søger en stud.jur.er til tiltrædelse 1. december 2019. Som stud.jur. hos LIND vil du arbejde for alle kontorets faggrupper og derved få mange spændende opgaver på tværs af kontorets specialer. Samtidig får du mulighed for at vurdere om advokatvejen er noget for dig, når studiet er gennemført.


LIND er en moderne advokatvirksomhed, som rådgiver og bistår virksomheder, faglige organisationer og privatpersoner. Vores rådgivning omfatter en række specialområder og de væsentligste erhvervsretlige områder. Vi leverer værdibaserede løsninger af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, og lægger stor vægt på det personlige samarbejde med klienten og dennes øvrige rådgivere.


Hos LIND er vi stolte af, at vores medarbejdere bliver hos os længe. LIND er en organisation med en flad struktur, hvor alle kender hinanden. Vi ønsker, at vores medarbejdere glæder sig til at gå på arbejde og altid ser frem til at være en del af holdet. Vi ønsker et godt socialt miljø, der skal gå hånd i hånd med et højt fagligt niveau og en sund balance i arbejdslivet.


Som stud.jur. hos LIND vil dine opgaver eksempelvis være:


  • at besvare øvrige juridiske forespørgsler fra juristerne,
  • at foretage litteratursøgninger,
  • at udarbejde kortere juridiske notater,
  • at hjælpe kontorets andre administrative medarbejdere med de daglige opgaver,
  • at forestå inkassoarbejde,
  • at assistere insolvensafdelingens jurister,
  • at indsamle og systematisere dokumenter.

Arbejdstiden er cirka 10-15 timer om ugen, der helst ses fordelt på to dage. Vi er fleksible i forhold til, hvordan du tilrettelægger din arbejdstid i eksamensperioder.


Om dig
Du læser jura og forventes som minimum at være på tredje år. Du har en idé om, at du gerne vil være advokat efter endt studietid. Du brænder for studiet, særligt de formueretlige fag. Samtidig er du ikke bange for praktiske opgaver og du holder af en travl hverdag..


Du er en holdspiller, du er positiv og naturligvis ambitiøs. Du har lyst til at arbejde i en moderne advokatvirksomhed.


Ansøgning
Synes du, at et job hos LIND netop kunne være noget for dig, så send din ansøgning samt dit cv, eksamensbevis og karakterer til LIND Advokataktieselskab, att. advokat Anders Bendtsen, anb@lindlaw.dk.


Hvis du måtte have spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte advokat Anders Bendtsen på 82 30 90 00.


Der vil løbende blive indkaldt til samtaler.

Om firmaet

LIND er en moderne advokatvirksomhed, som rådgiver og bistår virksomheder, faglige organisationer og privatpersoner. Vores rådgivning omfatter en række specialområder og de væsentligste erhvervsretlige områder. Vi leverer værdibaserede løsninger af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser og lægger stor vægt på det personlige samarbejde med klienten og dennes øvrige rådgivere. LIND har ca. 30 ansatte

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.