Erfaren sekretær til Arbejds- og Ansættelsesret

 

Har du erfaring som advokatsekretær? Stortrives du med en koordinerende rolle? Har du fokus på kvalitet og deadlines? Og er du servicemindet, effektiv og fuld af godt humør? Vi søger en advokatsekretær til vores afdeling for Arbejds- og Ansættelsesret med tiltrædelse hurtigst muligt!


JOBBET
Accuras afdeling for Arbejds- og Ansættelsesret rådgiver danske og udenlandske virksomheder. Vi har ekspertise på alle arbejds- og ansættelsesretlige områder, og vi tilbyder skræddersyede løsninger på grundlag af vores forretningsforståelse, vores indsigt og vores indlevelse. Vores rådgivning er præcis, relevant og praktisk anvendelig. Vi mener, at selv de mest komplicerede problemstillinger kan løses - ofte ved hjælp af enkle greb.


Vi yder rådgivning til danske og udenlandske virksomheder om bl.a.:


 • Individuelle og kollektive ansættelsesvilkår

 • Incitamentsordninger, f.eks. options- og bonusprogrammer

 • Ind- og udstationering af medarbejdere

 • Due diligence

 • Retssager og voldgift

 • Behandling af persondata


Som vores nye sekretær bliver du omdrejningspunktet for et ambitiøst og voksende team på pt. 9 jurister og en studentermedhjælper.


Din rolle bliver en blanding af traditionel sekretær og sagscontroller. Du vil således varetage en lang række praktiske og service-orienterede opgaver, bl.a. kvalitetssikring af dokumenter, kalenderplanlægning, booking af rejser, styring af frister, udarbejdelse af Engagement Letters samt korrespondance, hvoraf en del er på engelsk. Endvidere vil du fungere som sagscontroller og koordinator, hvor du vil få det administrative ansvar fra en sag oprettes til den arkiveres, herunder elektronisk og fysisk sagsstyring og dokumenthåndtering, indsamling af klientoplysninger (herunder KYC), opfølgning på tidsregistrering, fakturering m.m.   


Den ugentlige arbejdstid er 37 timer, ekskl. frokost. Vi forventer – og udviser – fleksibilitet i forhold til planlægning af overarbejde og afspadsering.


VI TILBYDER
Accura tilbyder et kompetencegivende job i en ung og spændende virksomhed med flad organisation og godt 210 medarbejdere, heraf mere end 120 jurister, hvor faglig og personlig udvikling prioriteres højt.

Vi har attraktive løn- og ansættelsesvilkår med overtidsbetaling. Vi tilbyder efteruddannelse igennem Accura Academy. Du deltager i vores obligatoriske pensions- og sundhedsordning og har mulighed for at tilmelde dig diverse lønnedgangsordninger. Derudover har vi en fantastisk personalerestaurant, moderne faciliteter, sociale arrangementer og meget andet.


OM DIG


 • Du er gerne uddannet advokatsekretær.

 • Du har erfaring fra en lignende stilling og gerne fra advokatbranchen.

 • Du stortrives i en koordinerende rolle, elsker at blive udfordret og er ikke bange for at have mange bolde i luften.

 • Du er servicemindet, procesorienteret, initiativrig og selvkørende.

 • Du er ansvarsbevidst, god til at prioritere opgaver samt overholde deadlines.

 • Du mestrer Office-pakken til fulde og er ikke bange for IT.

 • Du skriver et fejlfrit dansk, har talforståelse og er kvalitetsbevidst.

 • Du skriver engelsk på et højt niveau.

 • Du er en holdspiller, som udstråler overblik, engagement og arbejdsglæde, selv når der er travlt.


ANSØGNING
Send en ansøgning hurtigst muligt via vores hjemmeside WWW.ACCURA.DK under KARRIERE og vedhæft dit cv, eksamensbevis og karakterblad. Vi afholder løbende samtaler. Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at ringe til HR-konsulent Billa Gramkov på 3078 6665.

Om firmaet

Accura er blandt de førende advokatfirmaer i Danmark. Vi rådgiver en lang række store nationale og multinationale erhvervskunder, finansielle institutioner, private equity-fonde, statsejede investeringsfonde, forsyningsselskaber, offentlige myndigheder, regeringer samt private selskaber og deres ejere.

Vi leverer juridiske og kommercielle ydelser af høj kvalitet baseret på dynamiske, nytænkende og energiske medarbejdere med fællesskabet som en bærende faktor.

Vi har en stærk virksomhedskultur og stræber efter at være Danmarks bedste advokatarbejdsplads. Vi arbejder dybt engageret, men vi finder også tid til fælles events, fester, fodbold og fredagsbar. Vores kontor ligger centralt i det attraktive Tuborg Nord i Hellerup knap 15 minutter fra Københavns centrum.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.