GALST søger en receptionist

 

GALST er en mellemstor, moderne og internationalt orienteret advokatvirksomhed, beliggende i centrum af København, som primært betjener erhvervsklienter i ind- og udland. Vi søger en receptionist, der som vores ansigt udadtil skal være præsentabel, venlig, imødekommende og serviceminded.


Jobbet kræver, at du er fokuseret, pligtopfyldende og kan håndtere mange bolde i luften på samme tid. Du skal være komfortabel med engelsktalende opkald, og være fortrolig med Microsoft Office-pakken. Du får ansvaret for vores piccoline og for at vores kunder oplever den bedste service i telefonen og når vi afholder møder. Du får ansvaret for og skal medvirke til at løse en række administrative opgaver.


Vi lægger stor vægt på, at det skal være rart at være kunde og medarbejder hos os. Vi arbejder i en uformel atmosfære med høj faglighed og store ambitioner, og du skal, ligesom os, synes, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Vi tilbyder en god løn med pensionsordning og sundhedsforsikring og mulighed for at deltage i fælles frokostordning


På vores hjemmeside galst.dk kan du læse mere om os, vores medarbejdere, vores kunder og vores specialer.


Jobsamtaler vil blive afviklet løbende, og stiler efter en tiltrædelse pr. 1. november 2019. Ansøgning med relevante bilag, der vil blive behandlet fortroligt, skal sendes til Charlotte Holgersen, ch@galst.dk, eller til GALST Advokataktieselskab, Gl. Strand 44, 1202 København K, att. Charlotte Holgersen. Spørgsmål til stillingen kan rettes til Charlotte Holgersen.


Vi ser frem til at høre fra dig.

Om firmaet

Læs her www.galst.dk

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.