GALST søger erfaren advokatsekretær

 

Har du lyst til at være en del af en mellemstor, moderne og internationalt orienteret advokatvirksomhed beliggende i centrum af København? Vi søger en faglig dygtig og erfaren advokatsekretær til afdelingen for fast ejendom og byggeri.


Du skal selvstændigt kunne arbejde med bl.a. tinglysning, berigtigelse af ejendomshandler, og holde styr på og hjælpe med til behandlingen af afdelingens mange rets- og voldgiftssager herunder være fortrolig med minretssag.dk.


Du vil primært blive tilknyttet partner Kristian Dreyer og advokat Sune Blohm, men vil skulle indgå i virksomhedens sekretærteam i øvrigt.


Du er faglig dygtig med flere års erfaring fra anden advokatvirksomhed. Der er i udgangspunktet tale om en fuldtidsstilling, men vi er åbne for en reduceret arbejdsuge på 30 timer. Har du erfaring med bobehandling, vil det være en fordel, men er ikke et krav.


Vi er rangeret i Legal 500 indenfor M&A, IPR, Fast ejendom og Retssagsbehandling. Vi er medlem af det internationale samarbejde Alliott Group og arbejder for en del internationale klienter.


Vi lægger stor vægt på, at det skal være rart at være kunde og medarbejder hos os. Vi arbejder selvstændigt med sagerne i en uformel atmosfære med høj faglighed og store ambitioner, og du skal, ligesom os, synes, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Vi tilbyder en attraktiv løn med pensionsordning og sundhedsforsikring og mulighed for at deltage i fælles frokostordning.


På vores hjemmeside galst.dk kan du læse mere om os, vores medarbejdere, vores kunder og vores specialer.


Jobsamtaler vil blive afviklet løbende, men vi hører gerne fra dig senest medio september 2019, og stiler efter en tiltrædelse pr. 1. november 2019. Ansøgning med relevante bilag, der vil blive behandlet fortroligt, skal sendes til Charlotte Holgersen, ch@galst.dk, eller til GALST Advokataktieselskab, Gl. Strand 44, 1202 København K, att. Charlotte Holgersen. Spørgsmål til stillingen kan rettes til advokat Kristian Dreyer.


Vi glæder os til at høre fra dig.

Om firmaet

Læs her www.galst.dk

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.