Advokat/virksomhedsjurist

 

Har du lyst til at være en del af en ambitiøs, udviklingsorienteret og succesfuld virksomhed med spændende juridiske udfordringer? Besidder du stærke forhandlingsevner og har du flair for den tværorganisatoriske sparring? Så er du måske vores nye advokat/virksomhedsjurist.


FORRETNINGSORIENTERET ADVOKAT/VIRKSOMHEDSJURIST MED GODE FORMIDLINGSEVNER
Orifarm-koncernens juridiske afdeling søger en selvstændigt arbejdende og forretningsorienteret advokat eller virksomhedsjurist med gode juridiske færdigheder. Stillingen har stor berøringsflade til koncernens øvrige danske og udenlandske afdelinger, og den daglige dialog og rådgivning er en essentiel del af jobbet. Du får en afvekslende hverdag, hvor opgaverne spænder over:


  • Håndtering af varemærke- og patentretlige problemstillinger på koncernens markeder – de nordiske lande, Tyskland, Holland, Østrig og Storbritannien
  • Sagsbehandling over for danske og udenlandske myndigheder
  • Deltagelse i retssagsbehandling i ind- og udland
  • Opgaver vedrørende kontrakter, markedsføring, produktion, personale, forsikring og transport samt selskabsforhold og compliance

DINE KVALIFIKATIONER


  • Advokat eller virksomhedsjurist
  • Erfaring fra advokatfirma og/eller international virksomhed
  • Erfaring med flere af retsområderne: EU-ret, immaterialret, markedsret, kontraktsret, civilproces, selskabsret, GDPR og udbudsret samt forvaltningsret og lægemiddellovgivning
  • Flydende i mundtlig og skriftlig engelsk
  • Gode forhandlingsevner
  • Du har integritet og et positivt livssyn, er serviceminded og evner at sætte dig i ”kundens” sted

VORES VÆRDIER
Entreprenørånden gennemsyrer stadig Orifarm, selv om vi er blevet en stor international virksomhed, siden Hans og Birgitte Bøgh-Sørensen grundlagde firmaet i 1994. Vores mission er at skabe mærkbare besparelser for samfundet via parallelimporterede og generiske lægemidler og at give forbrugerne mere sundhed for pengene. Mens vi arbejder seriøst og målbevidst på det, insisterer vi på at være gode kolleger, udvikle os sammen, hjælpes ad og lære nyt. Den indstilling kan også komme dig til gode.


VI TILBYDER
I Orifarm lægger vi stor vægt på din professionelle såvel som personlige udvikling og på at give dig muligheden for at bringe alle dine kompetencer i spil. Vores kontor i Odense er indrettet i et åbent miljø, der giver plads til en venlig og uformel omgangstone med gode muligheder for sparring med andre dygtige kolleger på tværs af afdelinger. Vi tilbyder løn efter kvalifikation og en attraktiv sundheds- og kantineordning. Derudover afholder vi løbende sociale arrangementer både i og udenfor arbejdstid.


Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Kim Jensen, Vice President Corporate Legal, advokat (H), på tlf. 22 65 01 50.


Ansøgningsfrist:
Hurtigst muligt


Kim Jensen
kij@orifarm.com
Tlf.: +45 63 95 27 15
Tlf.: +45 22 65 01 50


Søg stillingen her


Hvis du oplever problemer med at ansøge i Internet Explorer, anbefaler vi at du prøver i en anden browser. 

Om firmaet

Læs mere på www.orifarm.com

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.