VI SØGER EN STRUKTURERET OG SELVSTÆNDIG ADVOKAT/JURIST TIL LEDELSESSUPPORT

 

Wicotec Kirkebjerg A/S (WK) søger en advokat/jurist der kan støtte direktionen samt håndtere juridiske forhold som kontrakter, forhandlinger og tvistsager. WK er en landsdækkende teknikentreprenør inden for fagområderne El, VVS, Ventilation og Anlæg. Vi er en del af Aarsleff-koncernen og omsætter for mere end 1.5 mia. kr. og beskæftiger over 1100 medarbejdere. Mange års erfaring, innovativ tilgang og et betydeligt kompetencespektrum skaber grundlag for en bred vifte af fagområder, hvor vi udfører projekter fra projektering, planlægning, udførelse og efterfølgende servicering og facilitering.


Du får en alsidig hverdag, hvor to dage sjældent ligner hinanden
Du vil blive en del af ledelsens hverdag, hvor det bliver din opgave at understøtte selskabets paradigme- og ledelsessystemer. Som intern advokat/jurist hos WK vil du have en meget fri og selvstændig funktion, hvor du skal servicere og bistå såvel direktionen, som de enkelte enheder og projekter.
WK favner alt fra mindre serviceopgaver til de største byggeprojekter i landet. Dine hovedopgaver vil således spænde bredt og indebære alt fra håndtering af en mangelindsigelse overfor en underentreprenør, til deltagelse i kontraktforhandlinger samt udarbejdelse af juridiske paradigmer.
Din reference vil være til direktionen, men du vil have en bred kontaktflade med hele organisationen. Som specialist vil du agere sparingspartner for organisationen ved juridiske forhold samt bistå og undervise medarbejdere inden for diverse juridiske elementer i service- og byggesager.
Det er en stilling, hvor du selv kan få stor indflydelse på opbygningen, indhold og arbejdsopgaver.


Dine evner og kompetencer er vigtige
Du sidder i dag i et lignende job som advokat eller jurist, hvor du har bevist, at du kan stå på egne ben, drive dig selv og levere en solid indsats og gode resultater.

Du er vant til at arbejde i et højt tempo og trives i en dynamisk hverdag og i en virksomhed, som er i konstant udvikling.

Du bevarer roen og overblikket samt evner at prioritere og løse dine opgaver, uden at de er beskrevet i detaljen. 

Du trives med forandringer, en hurtig beslutningsproces og har generelt en høj stresstærskel.
Som person er du udadvendt med en god indlevelsesevne samt besidder stærke kontakt- og samarbejdsevner.


Din nye arbejdsplads

I WK får du en meget alsidig og selvstændig stilling, som du i høj grad selv skal være med til at skabe og udvikle. Du vil opleve en spændende og uformel virksomhed med en solid kultur, hvor man løfter i flok og nyder, at man i fællesskab driver og udvikler en sund virksomhed i forhold til den strategiske retning og målsætningerne.

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt. Al henvendelse bliver behandlet fortroligt.

Lyder det som noget for dig?
Ansøgning skal sendes til nytjob@wk.dk. Att.: Pernille Knudsen vedr. stillingen som advokat.
Deadline for ansøgning er 9. september 2019.


Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Pernille B. Knudsen på pbk@wk.dk eller advokat Emil Baumann Geist på emil.baumann.geist@aarsleff.com eller mobil 2482 2565.

Om firmaet

WK er en af Danmarks førende teknik- og anlægsentreprenører med over 1100 medarbejdere i afdelinger landet over. Mange års erfaring, innovativ tilgang og et betydeligt kompetencespektrum skaber grundlag for en bred vifte af fagområder, hvor vi udfører projekter fra projektering, planlægning, udførelse og efterfølgende servicering og facilitering.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.