Advokatsekretær og bogholder

 

Advokatfirmaet Svendsen søger til kontoret i Ringsted en bogholder fultid eller deltid, og en advokatsekretær fuldtid eller deltid.


Den ledige stilling som bogholder er som udgangspunkt en deltidsstilling. Du skal have erfaring med bogføring i advokatbogholderi og gerne med anvendelse af Unik Advosys. Hvis du har erfaring som advokatsekretær, kan stilligen være fuldtid.


Den ledige stilling som advokatsekretær vedrører erhvervsorienterede opgaver indenfor behandling af selskaber, konkursboer, likvidationer og retssager. Det er vigtigt, at du er sprogligt skarp, og kan dansk retskrivning til fingerspidserne.


Er du interesseret, så send din ansøgning med CV og evt. relevante bilag til advokat Brian Hebel Andersen på bha@advokatfirmaet-svendsen.dk senest 2. september 2019. Tiltrædelse er 1. november 2019 eller i henhold til aftale.


Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte advokat Sten Corfix Jensen på telefon 56 31 33 22.

Om firmaet

Advokatfirmaet Svendsen har kontorer i Ringsted og Haslev, og beskæftiger 19 medarbejder fordelt på 12 advokatsekretærer og ejendomsadministratorer, 1 advokatsekretærelev og 6 advokater. Vi prioriterer et godt arbejdsmiljø, og behandler hinanden med respekt. Vi er samtidig fokseret på at levere ydelser til vore klienter på højt fagligt niveau, hurtigt og imødekommende.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.