Sønderby Legal søger advokat eller 3. års advokatfuldmægtig til kontor i Aarhus

 

Vi er i vækst, og søger derfor til tiltrædelse snarest muligt en advokat (eller 3. års advokatfuldmægtig) med erfaring inden for erhvervs- og procesret samt strafferet, og gerne med egen portefølje af sager/klienter. Vi foretrækker du enten allerede er specialiseret i eller har ønske om specialisering i procesret, herunder f.eks. med afsæt i landbrugets retsforhold samt fast ejendom.


Vort firma kan tilbyde et varierende og spændende job med direkte klientkontakt til private virksomheder, førende virksomhedssammenslutninger og organisationer, relevante myndigheder tillige med retter i Danmark og udlandet. Jobbet vil derfor være særlig interessant, hvis du vil skabe din egen portefølje af sager.  


Internt vil du komme til at indgå i et dynamisk og energifyldt team med højt fagligt niveau, og hvor der hersker en uformel omgangstone, og hvor du altid vil have mulighed for kollegial sparring. Vort mål er altid at kunne yde værdibaseret rådgivning af topkvalitet.


Aldersfordelingen er vid, men de unge jurister er i flertal. Vi søger at skabe et godt, trygt og sjovt arbejdsmiljø, og der afholdes årligt flere forskellige sociale arrangementer vores 3 afdelinger imellem, bl.a. et sommer- og vinterarrangement, deltagelse med gå- og løbehold ved DHL Stafet og Ree Park Safari Run.


Du vil kunne opnå en meget stor grad af egen indflydelse, ligesom arbejdstiderne kan være fleksible, således at du også kan få familielivet/dit privatliv til at fungere.


Stillingen er på fuld tid. Lønvilkår er tilpasset kvalifikationer samt din eventuelle egen portefølje af sager/klienter. Vi benytter Advosys, men det er ikke en betingelse, at du har kendskab hertil.


Arbejdsstedet er vort kontor i Aarhus.


Ansøgning med CV samt spørgsmål omkring stillingen, kan rettes til advokat Jens Jacob Halling via jjh@sonderbylegal.eu eller 26206966 samt til advokat Suzanne Estrup via ste@sonderbylegal.eu eller 61629960.

Om firmaet

Sønderby Legal blev etableret 1. oktober 2016 og vi er i dag 12. jurister, hvoraf 5 advokater har møderet for Højesteret. Vi rådgiver og bistår førende private virksomheder, virksomhedssammenslutninger samt organisationer om alle erhvervsretlige forhold i ind- og udland. Kontoret har endvidere unikke internationale rådgivningskompetencer, idet vi for såvel danske som for internationale virksomheder rådgiver om komplicerede internationale retsforhold samt løbende fører sager ved EU-Domstolen. Yderligere oplysninger finder du på vores hjemmeside: www.sonderbylegal.dk .

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.