Skau Reipurth & Partnere søger advokatsekretær

 

 


Vi søger en dygtig og engageret advokatsekretær til vores afdeling for entrepriseret.


Vi tilbyder et spændende og selvstændigt job og en alsidig arbejdsplads i et positivt og dynamisk arbejdsmiljø med gode kolleger. Du kommer til at arbejde for flere jurister.


Jobbet byder på mange forskelligartede arbejdsopgaver, og det er afgørende, at du er fleksibel i forhold til både tid og opgaver. Du trives samtidig i et miljø, hvor dagene sjældent er ens og ikke altid kan planlægges på forhånd.


Opgaverne varierer og omfatter f.eks. styring af omfattende dokumentprocesser i forbindelse med retssager, udarbejdelse af dokumenter, kvalitetssikring af skriftligt materiale, korrespondance og udarbejdelse af præsentationer. Der vil tillige være en række praktiske opgaver, herunder fakturering, kopiering og dokumenthåndtering, kalenderstyring, journalisering samt udarbejdelse af ekstrakter og materialesamlinger til brug for rets- og voldgiftssager.


Vi forventer høj kvalitet og grundighed i dit arbejde samt en serviceorienteret og positiv tilgang til dine opgaver og kolleger. Ligeledes er det vigtigt, at du besidder overblik – også i pressede situationer – og befinder dig godt med deadlines, der til tider kan være korte. Vi lægger samtidig stor vægt på menneskelige kvaliteter og fleksibilitet. Det er desuden vigtigt for os, at du deler vores grundlæggende værdier om faglighed, dedikation og resultater.


Du har flair for IT, herunder kendskab til minretssag.dk, PowerPoint, Word og Excel, men også gerne Unik Advosys.


Til den rette kandidat tilbyder vi en udfordrende og spændende stilling, hvor du vil få mulighed for personlig og faglig udvikling samt selvstændige arbejdsopgaver.


Tiltrædelse: Snarest muligt.


Arbejdstid: 37 timer pr. uge.


Ansøgning og kontakt


Ansøgning med relevante bilag (CV og evt. eksamenskarakterer og anbefalinger) fremsendes pr. e-mail til HR@skaureipurth.com, mærket ”Ansøgning advokatsekretær” eller med almindelig post til Skau Reipurth & Partnere, Amaliegade 37, 1256 København K, att.: Ann Bender-Petersen.


Læs mere på www.skaureipurth.com

Om firmaet

Skau Reipurth & Partnere råder over et af landets stærkeste hold inden for de erhvervsretslige specialer.

Vores mission er at kombinere den allerhøjeste faglighed med en kompromisløs integritet. Vi sætter en ære i at levere personlig rådgivning baseret på værdiskabende forretningsforståelse.

Der følger et stort ansvar med at blive betroet komplekse juridiske problemstillinger. Vi påtager os dette ansvar og løser altid opgaverne med afsæt i vores kerneværdier: Faglighed, dedikation og resultater.

Skau Reipurth & Partnere vil være et advokatkontor, som vores medarbejdere er stolte over at være en del af. Vi dyrker en dynamisk og ambitiøs virksomhedskultur, der tiltrækker branchens mest talentfulde advokater.

Vores vision er at være Danmarks mest attraktive advokatkontor for klienter og medarbejdere.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.