Elev til inkasso afdelingen hos ADVODAN i Hillerød

 

Vi søger en elev til vores inkasso afdeling.


Som medarbejder i vores inkassoafdeling vil du primært samarbejde med afdelingens advokater og øvrige sagsbehandlere. Samtidig vil du indgå i det løbende samarbejde mellem afdelingerne herunder bl.a. afdelingerne for procesret og insolvens.


Vi forestiller os, at du interesser dig for inkasso. Du skal være god til at kommunikere med forskellige mennesketyper og du skal være i besiddelse af godt humør, du skal evne at holde mange bolde i luften uden at miste overblikket. Du skal have flair for tal.


Vi tilbyder, at du kan blive del at et dynamisk team, der har travlt og har en uhøjtidelig omgangsform, ledelsesstilen er tillidsfuld, og faglig og personlig udvikling sættes højt.


Vi tilbyder derudover en spændende elevplads med faglige udfordringer, et godt og humoristisk arbejdsmiljø, deltagelse i faglige og sociale arrangementer


Kontakt


Er du den, vi søger? – Så send din ansøgning med relevante bilag til sulq@advodan.dk. Hvis du har spørgsmål til stillingen eller ADVODAN Hillerød som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte advokat Susanne L. Quedens på 48 20 74 00.


Ansøgningsfrist 19. juli 2019 kl.12.00.

Om firmaet

Elev til inkasso-afdelingen hos ADVODAN Hillerød

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.