Advokaterne i Rosenborggade I/S søger erfaren jurist, fuldmægtig eller yngre advokat til ejendomskontor

 

Du bliver en del af et professionelt advokatkontor i rivende udvikling og en større ejendomsportefølje i administration.


Som jurist eller advokat er din arbejdsdag selvstændig og udfordrende med tæt klientkontakt.  Du har en central rolle i beslutningsprocesserne og spiller en vigtig rolle i udviklingen af organisationen. Dine opgaver er derfor mangeartede og en store del af dit arbejde vil vedrøre rådgivning i store og små spørgsmål fra administrationsholdet og kontorets klienter.


Det er vigtigt, at du kan kommunikere i et let forståeligt sprog og evner at formidle kompliceret stof for kontorets ansatte. Udadtil vil du skulle påtage dig dirigentopgaver på generalforsamlinger, ligesom du vil skulle deltage i klientmøder.


Ønsket baggrund:


Du:


  • er uddannet jurist eller fuldmægtig / advokat gerne med erfaring fra lignede stilling i en ejendomsadministration, fra et advokatkontor, en pensionskasse, bank eller investeringsselskab med speciale i fast ejendom.
  • har erfaring i foreningsret og dirigenthvervet og gerne med andelsboliglovgivning og praksis
  • har generel erfaring med juridisk arbejde på et advokatkontor / ejendomsadministration, herunder personaleret, persondatalov, hvidvask m.v.
  • er konfliktløsende og ikke skabende
  • har erfaring med lejelovgivningen
  • er engageret, har godt humør og er vant til et højt tempo

 Advokaterne i Rosenborggade tilbyder


Et godt arbejdsmiljø med et konstant udfordrende job i en professionel organisation i udvikling. Din rolle er vigtig for vores succes og du vil indgå i et dagligt juridisk samarbejde med vores dygtige advokatkolleger både internt og eksternt.


Vi tilbyder pensionsordning og sundhedsforsikring og bor yderst centralt ved Nørreport Station, hvor du vil få eget kontor.


Som fuldmægtig eller advokat hos Advokaterne i Rosenborggade, vil en del af dit arbejde bestå i at føre retssager – mest vedrørende fast ejendom.


Vi vil gerne i dialog med dig


hvis du har lyst til at blive en del af teamet hos Advokaterne i Rosenborggade. Send din ansøgning og CV til Advokat Martin Sigsgaard, mail ms@bjd-advokater.dk. Vi holder samtaler løbende, så send gerne din ansøgning snarest, men senest d. 12. august 2019.   


Alle henvendelser behandles fortroligt.

Om firmaet

ADVOKATERNE I ROSENBORGGADE er et advokatkontor med en større ejendomsportefølje i administration. Vi administrerer små 10.000 enheder i hovedstadsområdet fordelt på ca. 120 ejendomme. Kontoret beskæftiger ca. 20 medarbejdere hvoraf 4 er advokater.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.