Advokat eller 3.årsfuldmægtig med interesse for familieret

 

Vi har travlt og søger en engageret og velkvalificeret advokat eller 3. årsfuldmægtig med tiltræden snarest muligt.


Du skal helst have konkret erfaring i arbejde med familieretlige sager, men der vil også være mulighed for at arbejde inden for andre specialer, herunder:


- Køb, salg og udlejning af fast ejendom


- Ansættelsesret


- Personskade


- Dødsboskifte.


Kontoret beskæftiger sig med alle sædvanlige advokatopgaver, og du vil få en afvekslende arbejdsdag med mulighed for såvel privat- som erhvervsretlige opgaver samt retssagsbehandling.


Du vil indgå i et team, hvor du skal samarbejde med erfarne advokater og sagsbehandlere, og vi forventer, at du kan påtage dig selvstændigt klientansvar.


Tiltrædelse snarest efter aftale.


Du kan sende din ansøgning bilagt eksamensbevis m.v. hurtigst muligt til advokat Peter Ruhr, pru@selandiaadvokater.dk. Vi indkalder løbende til samtaler, indtil vi kan ansætte den rette kandidat. Din ansøgning vil naturligvis blive behandlet fortroligt.


 

Om firmaet

Selandia Advokater er en moderne advokatvirksomhed med specialiserede advokater og sekretærer, der sætter en ære i høj faglighed. Vi har til huse i rummelige lokaler beliggende på Holbæks havnefront og har i mere end en forstand højt til loftet med en uhøjtidelig omgangstone præget af humor, og vi tilstræber, at vores kontor er et rart sted at komme for både klienter og medarbejdere.

 

Se gerne mere på www.selandiaadvokater.dk

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.