Martinelli Advokatfirma søger advokatsekretær/ sagsbehandler

 

Vi søger en ambitiøs advokatsekretær/sagsbehandler med særlig fokus på tinglysningsekspeditioner og ejendomsadministration


Om os og jobbet

Vores stil er afslappet, men professionel. Som vore klienter.


Vi er specialistkontor inden for erhvervslejeret og behandler herudover et bredt udvalg af sager med hovedvægten på entreprise og fast ejendom.


Det har advokaterne nogenlunde styr på, men vi kunne godt bruge noget ekstra bistand til sagsportalen og udkast til skønstemaer og lejekontrakter mv.


Vi har sædvanlige tinglysningsekspeditioner i form af ejendomsberigtigelser mv., men også udstykninger, relakseringer, vedtægtsændringer og andre mere krævende ekspeditioner.


Her har vi brug for en ekspert i tinglysning eller som minimum en, der ikke lader sig skræmme af sådanne opgaver.


Herudover administrerer vi ca. 140 beboelses- og erhvervslejemål i København.


Vi bruger UNIK Bolig, som du helst skal være superbruger i. Du kommer (på sigt) til selvstændigt at varetage den daglige drift af hele ejendomsadministrationen inkl. oprettelse og tilmelding af nye lejere til BS, varslinger, bogføring, indberetninger til GI mv.


Endeligt har vi de normale administrative roller på et mindre advokatkontor - bogføringen inkl. lønkørsel, hvor du bliver backup i ferieperioder mv. - og det vil være perfekt, om du er superbruger i UNIK Advosys og/eller har mod på at påtage dig en IT administratorrolle.


Om dig

Du har en relevant baggrund meget gerne med erfaring fra et tilsvarende (mindre) advokatkontor og er vant til at arbejde selvstændigt og tage ansvar.


Din ambition er fortsat at blive bedre. Til alting. Du er ikke bange for nye arbejdsopgaver og tager helt naturligt selv initiativ til relevant efteruddannelse mv.


Du har selvsagt styr på egne sager og sagsområder, men bistår også gerne andre. Det er kontoret som helhed, der skal fungere.


Vilkår

Vi har madordning, pensionsordning og sundhedsforsikring.


Vi tilbyder en ganske attraktiv lønpakke med honorering efter indsats og ansvar og med mulighed for efter en indkøringsperiode at etablere hjemmearbejdsplads og eventuelt arbejde deltid.


Ansøgning

Send din ansøgning med relevante bilag til advokat Anders Lindqvist på al@adv-martinelli.dk. Ansøgningsfristen udløber ultimativt lørdag den 27. juli 2019. Vi holder så vidt muligt løbende samtaler.

Om firmaet

Læs mere på www.adv-martinelli.dk.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.