ADVODAN Lyngby søger sagsbehandler, der har erfaring med ejendomshandler, tinglysninger, og er indstillet på at fungere som IT superbruger (UNIK)

 

Som sagsbehandler hos ADVODAN Lyngby tilbyder vi dig gode ansættelsesforhold med dygtige kollegaer i et uhøjtideligt miljø.


Jobbet vil hovedsageligt bestå af selvstændig behandling af ejendomshandler og tinglysninger. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til bogføring.


Stillingen er en fuldtidsstilling på 37,5 timer ugentligt.


OM DIG
Du er en faglig dygtig, glad og udadvendt person, som er god til at formulere dig såvel i skrift som i tale. Du er ansvarsbevidst, har udpræget ordenssans, kan arbejde selvstændigt, og har indgående kendskab (gerne som superbruger) til både IT, databehandlingssystemer samt paradigmaer. 

Om firmaet

Hos ADVODAN Lyngby bærer dagligdagen præg af tæt kontakt til vores kunder, såvel enkeltpersoner som virkomheder i Lyngby og omegn. Vores berøringsflade rækker dog bredt i hele landet.

Vi bestræber os på en hurtig, smidig og effektiv sagsbehandling, og vi yder en professionel og kvalitetsbevist rådgivning med kunden i centrum og med den målsætning, at vores ydelse skaber merværdi for hver enkelt klient i hver enkelt sag.

Vores team består af 4 partnere, 2 advokater og 11 medarbejder. 

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.