Advokater søges til advokatfirma i Grønland

 

Advokatfirmaet Malling & Hansen Damm søger 1 eller flere advokater.


Vi kan tilbyde interessant og udviklende arbejde i et travlt og spændende miljø med fagligt udfordrende opgaver. Advokatfirmaet yder rådgivning til den offentlige sektor og det private erhvervsliv. Vi har løbende sager, der er egnede som prøvesager.


Ansættelsesvilkårene er attraktive og fuldt ud konkurrencedygtige med vilkårene hos større advokatvirksomheder i Danmark.


Stillingerne ønskes besat snarest muligt.


Kontakt advokat Niels Hansen Damm for yderligere oplysninger, derunder om bolig, frirejser og bonusordninger m.v.


Advokatfirmaet Malling & Hansen Damm
Hans Egedesvej 3
Postboks 1046
3900 Nuuk
Tlf.: +299 32 34 00, Fax: +299 32 38 68
Mail: mhdlaw@malling-hansendamm.gl


I Nuuk er der et rigt udbud af kulturelle aktiviteter. I naturen omkring Nuuk by er der ideelle betingelser for jagt og fiskeri, fjeldvandring m.v. Endvidere er der svømmehal samt udbud af stort set alle tænkelige sportsaktiviteter, herunder naturligvis skisport. Skattetrykket er på 42%. Et ophold i Grønland er karriereudviklende, vore tidligere medarbejdere har i Danmark videreført deres karriere hos domstolene og førende advokatfirmaer.

Om firmaet

Advokatkontoret er et fuldt service-kontor, som giver ansøgeren rig mulighed for klientkontakt, procedureerfaring og sagsbehandling inden for et bredt spektrum af juridiske discipliner, herunder bl.a. fast ejendom, selskabsret, søret, ansættelsesret, forvaltningsret, skatteret, kriminalret og rådgivning i forbindelse med olie- og mineralefterforskning m.v.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.