Advokatfirmaet Børge Nielsen søger en erfaren advokat, en erfaren advokatfuldmægtig og en erfaren sekretær til tiltrædelse snarest muligt

 

Advokatfirmaet Børge Nielsen har susende travlt.


Vi søger derfor en erfaren advokat, en erfaren advokatfuldmægtig og en erfaren sekretær til tiltrædelse snarest muligt.


Vi søger en erfaren advokat gerne med minimum 3 års erfaring som advokat. Da vores kontor hovedsageligt beskæftiger sig med rådgivning af erhvervsvirksomheder, forventer vi, at du har erfaring hermed. Yderligere vil erfaring med behandling af ejendomshandler, særligt erhvervshandler, og konkursboer være en fordel. Forhandlingsgrundlag for den rette ansøger vil være en fast månedlig løn på ikke under kr. 70.000,00.


Vi søger en erfaren advokatfuldmægtig med minimum 1 års erfaring som advokatfuldmægtig. Da vores kontor hovedsageligt beskæftiger sig med rådgivning af erhvervsvirksomheder, forventer vi, at du har interesse for erhvervsrådgivning, herunder at denne interesse har udmøntet sig i de kursusfag mv., du har valgt på studiet, ligesom vi naturligvis ser meget positivt på erfaring med rådgivning herom.


Vi søger en erfaren advokatsekretær, gerne med erfaring med behandling af konkursboer, selskabsret eller ejendomshandler (såvel erhvervshandler som bolighandler). Vi forventer, at du er omhyggelig, serviceminded, engageret og kan arbejde selvstændigt og struktureret.


Vi tilbyder et fagligt udfordrende og afvekslende arbejde baseret på et højt fagligt niveau med gode kolleger i et attraktivt kontormiljø.


Skriftlig ansøgning – der vil blive behandlet fortroligt – bedes inden den 21.06.2019 sendt til partner, advokat Ulla Skov: us@abnlaw.dk.

Om firmaet

Du kan læse mere om Advokatfirmaet Børge Nielsen på vores hjemmeside www.abnlaw.dk

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.