August Jørgensen Advokater søger advokatfuldmægtig

 

Har du lyst til at arbejde på et dynamisk, full-service advokatfirma, så søger August Jørgensen Advokater nu en advokatfuldmægtig.


Vi søger med tiltrædelse i august 2019 eller efter nærmere aftale en advokatfuldmægtig, som måske har erfaring fra en anden stilling eller måske er nyuddannet.


Vi tilbyder en bred uddannelse indenfor alle grene af den advokatrådgivning, der efterspørges af mindre og mellemstore virksomheder. Der er gode muligheder for at beskæftige sig med retssagsbehandling, såfremt det har din interesse. Du er fagligt stærk og har mod på en både spændende og til tider krævende hverdag.


Stillingen indebærer:
Rådgivning og førelse af retssager inden for kontorets hovedarbejdsområder,


Vi kan tilbyde:


  • Et godt arbejdsmiljø baseret på frihed under ansvar.
  • Et job præget af stor selvstændighed.
  • Et godt socialt miljø.
  • Mulighed for efteruddannelse og kurser.
  • Gode pensions- og forsikringsordninger inkl. sundhedsforsikring.

For den rette ansøger, er der gode muligheder for varig tilknytning til kontoret. Vi vægter en fornuftig sammenhæng mellem arbejdsliv og fritid, og søger at ansætte og uddanne hele mennesker.


Yderligere spørgsmål:
Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte advokat Carl Gustaf Jespersen på tlf. nr. 48247920 eller cgj@augustj.dk


Ansøgning:
Du kan maile din ansøgning inkl. CV, karakterudskrift uden cpr.nr. (for både bachelor- og kandidatuddannelsen) og eventuelle anbefalinger til Kim Larsen på kl@augustj.dk. Skriv venligst ”advokatfuldmægtig” i emnelinjen.


Ansøgningsfristen er den 20. juni 2019.


Om firmaet
August Jørgensen Advokater er et dynamisk, full-service advokatfirma, der bistår både erhverv og private. Vi er uafhængige og har specialiseret os i at rådgive mindre og mellemstore virksomheder i alle klassiske udfordringer - i solid afstand fra lovens gråzoner.


August Jørgensen Advokater er et interessentskab af advokatselskaber, der omfatter 22 medarbejdere, heraf 8 jurister. Firmaet er etableret i 1972, og beskæftiger sig fortrinsvis med erhvervsretlige områder og bobehandling, men yder i øvrigt traditionel advokatrådgivning. Læs mere om os her.


Organisationsstrukturen er flad og vi lægger vægt på en uformel omgangstone, hvor kvalificeret rådgivning og service kommer i første række. Vi har en god og afslappet atmosfære på kontoret. Vi prioriterer en fornuftig sammenhæng mellem arbejdet og fritid.

Om firmaet

August Jørgensen Advokater er et dynamisk, full-service advokatfirma, der fra vores kontor i Hillerød yder både erhvervsvirksomheder og private en faglig kompetent juridisk og kommerciel rådgivning.

Vi er uafhængige og har specialiseret os i at rådgive mindre og mellemstore virksomheder i alle klassiske udfordringer - i solid afstand fra lovens gråzoner. Se mere på www.augustj.dk

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.