Sagsbehandler til fast ejendom

 

Har du kompetencer og erfaring inden for sagsbehandling af fast ejendom og lyst til at arbejde sammen med nogle af de bedste i branchen? Så er du måske vores nye kollega til vores team med base i Kolding.


Vi søger en dygtig sagsbehandler, der selvstændigt kan arbejde inden for fast ejendom, bl.a. private handler, erhvervshandler, landbrugshandler, projektudvikling samt erhvervs- og lejekontrakter, og hvad dermed følger. Herudover vil der være forefaldende sekretærarbejde.


Du bliver en del af et dynamisk team, der har fokus på kvalitet, en kommerciel tilgang til arbejdsopgaverne, og som leverer værdiskabende rådgivning med klienten i fokus. Vi har travlt og mange nye opgaver i pipelinen, så du vil komme til at løse spændende opgaver i et travlt miljø.


Vores team består af syv sagsbehandlere, som hver har deres faste opgaver, men som også hjælper og sparrer med hinanden på tværs i gruppen.


DET ER EN FORDEL, HVIS DU


  • har erfaring fra lignende stilling i advokatbranchen

  • kan arbejde selvstændigt såvel som i teams

  • er fleksibel i forhold til opgavernes løsning og fagligt ambitiøs

  • har fokus på detaljer samtidig med, at du bevarer overblikket

  • har en positiv tilgang til en travl hverdag på et advokatkontor

  • kommer med et godt humør

Om firmaet

Du bliver en del af et advokatkontor med ca. 100 gode og venlige kollegaer, der også mødes til forskellige sociale arrangementer. Vi har en stor faglig bredde i arbejdet for klienterne, men er ikke større, end at vi har plads til det enkelte individ. Vi har attraktive løn- og ansættelsesvilkår, hvor du også deltager i vores obligatoriske sundheds- og pensionsordning - læs mere om Andersen Partners på www.andersen-partners.dk

Vi vil have de mest tilfredse klienter og de mest tilfredse medarbejdere. Derfor tilbyder vi et spændende og udfordrende job i en uformel organisation med en positiv performancekultur, hvor vi lægger vægt på den enkelte medarbejders udvikling og trivsel.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.