Lundgrens søger nye advokatfuldmægtige

 

Lundgrens vækster, og derfor søger vi nye advokatfuldmægtige, som er blandt de bedste, og som vil gøre karriere i én af Danmarks førende advokatvirksomheder.


I Lundgrens er vi 135 medarbejdere, hvoraf 22 er advokatfuldmægtige, som arbejder i en af vores 6 juridiske afdelinger. Netop nu søger vi nye 1. års advokatfuldmægtige til vores afdelinger for:


  • Fast Ejendom & Entreprise
  • Rekonstruktion & Insolvens

På vores hjemmeside lundgrens.dk/karriere-i-lundgrens kan du læse meget mere om de enkelte afdelinger og om de konkrete stillinger.


Vi tilbyder
I Lundgrens får du de rette rammer for at udvikle og indfri dine ambitioner. Du bliver en vigtig spiller i afdelingen, hvor du kommer til at arbejde tæt på vores klienter og med et bredt spænd af sager og ansvarsområder. Du vil også blive tildelt en mentor, som du kan sparre med om alt lige fra faglige udfordringer til din personlige karriereudvikling.


Derudover bliver du en del af en kultur, hvor det sociale miljø vægtes højt, og hvor dine kolleger er oprigtigt interesseret i, hvem du er, hvilket blandt andet kommer til udtryk i vores årlige skitur samt mange øvrige sociale arrangementer.


Har du lyst til at blive en del af Lundgrens’ unikke kultur, så hører vi meget gerne fra dig.


Nysgerrig?
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR Chef Bettina Hassing på 2524 5101. Sidste frist for ansøgning er torsdag den 6. juni 2019. Søg online og vedhæft en målrettet ansøgning til en af ovenstående afdelinger, CV og eksamensbevis. Bemærk at vi løbende holder samtaler.

Om firmaet

I Lundgrens er vi 135 medarbejdere, hvoraf 22 er advokatfuldmægtige, som arbejder i en af vores 6 juridiske afdelinger. Hos os får du de rette rammer for at udvikle og indfri dine ambitioner. Du bliver et værdifuldt medlem af afdelingen, hvor du kommer til at arbejde tæt på vores klienter med et bredt spænd af sager og ansvarsområder. Du vil også blive tildelt en mentor, som du kan sparre med om alt lige fra faglige udfordringer til din personlige karriereudvikling. 

Derudover bliver du en del af en kultur, hvor det sociale miljø spiller en stor rolle, og hvor dine kolleger er oprigtigt interesseret i, hvem du er, hvilket blandt andet kommer til udtryk i vores årlige skitur, samt de mange øvrige sociale arrangementer. 

 

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.