• Del

Erfarne advokater til DAHL - Corporate Commercial

 

Brænder du for at rådgive topledelsen – ejere, ejerfamilier, bestyrelser og direktioner – om de vigtigste juridiske og forretningsmæssige udfordringer? Er du ambitiøs, passioneret og har du personligt drive? Og kan du levere solide og værdiskabende resultater? Så er du måske én af vores nye kollegaer.


Hvem er vi?


DAHL er det brand, som topledelsen i ambitiøse virksomheder går til, når de ønsker sublim rådgivning. Fra helhedsorienterede løsninger til specialkompetencer, så sætter vi standarden i de segmenter, vi vælger at være aktive i. Vi er ”danmarksmestre” i samarbejde og arbejder sammen på tværs af geografiske, faglige og forretningsmæssige skel for at levere kompetent rådgivning, service og kundeoplevelser. Og så tror vi på, at god ledelse, gode kollegaer og en stærk virksomhedskultur gør en forskel.


DAHL har de senere år taget flere kvantespring forretningsmæssigt og fagligt, og en ny ambitiøs linje bærer allerede frugt. Vi oplever vækst inden for flere rådgiverområder, og søger lige nu fire erfarne advokater inden for corporate & commercial til vores kontorer i København og Viborg.


Corporate & Commercial er hos DAHL en specialist-afdeling rettet mod erhvervsklienter. Fokus er altid på at levere rådgivning af høj kvalitet målrettet den konkrete virksomhed. Som en central spiller i afdelingen vil du arbejde med corporate rådgivning (f.eks. ejer- og selskabsforhold, fondsret, bestyrelsesforhold, family governance, contract management, risikostyring og compliance) og forretningsmæssig rådgivning (f.eks. kommercielle aftaler og internationale kontrakter). Du vil ligeledes indgå i tværfaglige specialistteams, hvor vi kombinerer kompetencer til integreret problemløsning på komplekse sager, eksempelvis sammen med vores teams i M&A, Skat, Fast Ejendom og IT & Technology. Du vil få mulighed for at påvirke afdelingens strategiske fokus gennem din involvering i forretningsplanarbejde, udvikling af kommercielle rådgiverkoncepter, go-to-market planer, m.v.


Din karriere i DAHL?


Vores vision er at bygge en førsteklasses ÉNER inden for advokatbranchen. Et firma med ånd og rodfæstet i stærke værdier, som samtidig imødekommer en verden i konstant forandring. Vores samarbejde og commitment til at udvikle klienterne, firmaet, forretningen, organisationen og hinanden er ikke mindre end enestående. I DAHL har vi et konstant fokus på læring og udvikling, både fagligt og personligt – ligegyldig hvor man er i sin karriere. Vi tror på, at mennesker udvikler sig bedst, når de får plads til at vokse, og det har man hos os. Du får mulighed for at sætte din faglighed i spil, samarbejde med et hold af de dygtigste advokater og rådgivere, opbygge lange og tætte klientrelationer på højeste niveau.


Du vil også blive en del af en stærk og innovativ afdeling med kolleger på tværs af vores lokationer. Her vil du blive udfordret og få stor selvstændighed i udførelsen af dine opgaver. Du vil naturligvis få selvstændigt sagsansvar og klientkontakt. Du vil have frihed til selv at præge din udvikling og karriere – fagligt såvel som kommercielt. Vi vil understøtte din udvikling til opnåelse af dette.


Hvem er du?


Du er advokat, specialistadvokat, senioradvokat, director eller lignende i et større advokatfirma, og leder efter dit næste professionelle og personlige gearskifte. Vi leder efter en fagligt og menneskeligt stærk kollega med veludviklede rådgiverevner. Den rette kandidat:


  • er ambitiøs og har en dyb faglighed inden for et eller flere af DAHLs fagområder

  • er fagligt sulten, omstillingsparat og udviklingsdrevet

  • har kommerciel og forretningsmæssig forståelse, og kan indgå i dialog med topledelsen hos klienterne

  • tør udfordre klienter og kollegaer, og tør adressere de svære spørgsmål

  • har integritet, kan arbejde selvstændigt, fokuseret og ansvarsbevidst

  • er en god kollega og rollemodel, som evner at samarbejde og kan få et team med sig

  • er positiv, energisk og har et høj drive


Er vi et godt match?


Kan du se dig selv hos os? Så tøv ikke med at sende din ansøgning afsted.


Vi modtager kun ansøgninger igennem vores online rekrutteringssystem. Du skal derfor uploade din ansøgning på vores hjemmeside via dette link: https://www.dahllaw.dk/karriere/?hr=show-job%2F43828%26locale%3Dda_DK. Ansøgningsfristen er den 29. maj 2019. Vi gør opmærksom på, at vi behandler ansøgninger til dette stillingsopslag løbende.


Vil du vide mere? Så er du velkommen til at tage kontakt til HR-chef Birgitte Eis på 88 91 94 10 eller læse mere på www.dahllaw.dk

Om firmaet

DAHL er det brand, som topledelsen i ambitiøse virksomheder går til, når de ønsker sublim rådgivning. Fra helhedsorienterede løsninger til specialkompetencer, så sætter vi standarden i de segmenter, vi vælger at være aktive i. Vi er ”danmarksmestre” i samarbejde og arbejder sammen på tværs af geografiske, faglige og forretningsmæssige skel for at levere kompetent rådgivning, service og kundeoplevelser. Og så tror vi på, at god ledelse, gode kollegaer og en stærk virksomhedskultur gør en forskel.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.