• Del

NJORD LAW FIRM SØGER SEKRETÆR INDEN FOR TRANSPORTRET

 

Har du lyst til nye udfordringer, er du praktisk anlagt, og brænder du efter at gøre en forskel? Så er det måske dig, vi søger til stillingen som sekretær inden for transportret til vores kontor i København.


Hos os kommer du til at arbejde tæt sammen med nogle af branchens dygtigste advokater i et fagligt og


forretningsorienteret miljø på allerhøjeste niveau, som bidrager til at videreudvikle dit potentiale.


DINE KOMPETENCER
Du har erfaring fra advokatbranchen, og det er en fordel, hvis du har erfaring med transportret, ligesom du er vant til at arbejde med min- retssag.dk. Du kan arbejde både selvstændigt og som en del af et team, og du kan administrere og overholder altid deadlines.


Flair for tal og gode dansk- og engelskkundskaber er afgørende. På dansk og engelsk kommunikerer du skarpt, så dit budskab altid er let forståeligt. Du trives med både udfordrende opgaver og rutineopgaver. Du er god til at skabe overblik og bevare motivationen i en hektisk hverdag på et kontor, hvor tiden aldrig står stille.


Det er afgørende, at du sætter kvalitet i dit arbejde højt. Gode IT-færdigheder og generelt flair herfor er en nødvendighed. Struktur, stabilitet og øje for detaljen er en naturlig del af din faglighed. Du har en positiv og imødekommende holdning og er drevet af et personligt engagement.


NJORD TILBYDER
Vi tilbyder en stilling, hvor du bliver en del af vores team, der arbejder med transportret og retssager. NJORDs sekretærer har indgående kendskab til sagerne, og du vil være med i den daglige sagsstyring og behandling af sagerne i tæt samarbejde med teamet. Som sekretær hos NJORD er din opgave at sikre tryghed og fremdrift i sagerne. Både partneren og klienten får altid den bedste service hos dig, og du håndterer opgaverne smidigt og effektivt.


Vi investerer intensivt i at skabe et miljø, der understøtter udviklingen og udfoldelsen af hver enkelt medarbejders unikke talent. Du vil være omgivet af kolleger, som er der for hinanden. Vi værdsætter et stærkt fællesskab og lægger vægt på det sociale.


HVORFOR NJORD?
NJORD er meget mere end en førende advokatvirksomhed med faglighed i højsædet. Vi har en afslappet og mangfoldig virksom hedskultur, som giver plads til selvstændighed, ansvarlighed og ikke mindst forskellighed.


Cirka halvdelen af vores forretning stammer fra internationale kon cerner. For mange af vores globale klienter fungerer NJORD som en gateway til hele den nordiske region.


Respekt er en kerneværdi – derfor arbejder vi for at skabe retfærdi- ge løsninger for vores klienter. Med juraen i ryggen tager vi ansvar ved også at kæmpe for dem, hvis stemmer ikke bliver hørt – dette gør vi bl.a. i sager om digitale krænkelser. Vi har tilsluttet os FN’s Global Compact og har i 2018 vundet Danske Advokaters Advokat- KODEKS-pris for indsatsen mod digitale krænkelser. Det er vi stolte af.


ER DU DEN, VI SØGER?
Opfylder  du  ovennævnte?  Så  send  din  ansøgning  vedlagt CV og anden relevant dokumentation for erhvervserfaring til job@njordlaw.com. Mærk ansøgningen ”Sekretær, transportret”, og noter tydeligt i ansøgningen, at du giver tilladelse til, at din ansøgning deles med dem, for hvem den er relevant.


Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte COO Conni Falkner på tlf. 77 40 11 98. Ansøgninger behandles straks efter modtagelsen, og samtaler gennemføres løbende. Tiltrædelse forventes snarest.

Om firmaet

I NJORD løser vi udfordringer for klienter nationalt og internationalt fra vores fem kontorer – i Århus, København, Riga, Tallinn og Vilnius.

Vores 200 medarbejdere rådgiver både private og erhvervslivet inden for mere end 30 forretningsområder på mere end 25 sprog.

Dette gør os til et af de stærkeste internationale advokatfirmaer i Norden.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.