• Del

Økonomi- og administrationschef søges til Danske Advokater i København

 

Danske Advokater søger en udviklingsorienteret og faglig kompetent økonomi- og administrationschef, som kan bidrage til sikker drift og fastholde virksomhedens positive udvikling og vækst.


Med reference til virksomhedens direktør indgår du i ledergruppen. Du får ansvaret for Danske Advokaters økonomifunktion samt for sekretariatets daglige administration, der inkluderer it, reception og drift af møde- og kursuscenteret. Du vil få personaleansvar for seks medarbejdere, hvoraf en er i økonomi.


Du får en central rolle med ansvar for at sikre og videreudvikle en professionel økonomi- og administrationsfunktion. Du trives både med de mere langsigtede opgaver, samtidig med at de mere klassiske økonomiopgaver udføres inden for deadline. 


Dine primære ansvars- og arbejdsopgaver vil være som følgende 


  • Løn
  • Analyser
  • Budgetter
  • Rapportering
  • Måneds- og kvartalsafslutning
  • Årsregnskaber
  • Optimering og udvikling af processer
  • Kontakt til offentlige instanser, revisor og bank
  • Ledelsesansvar for 6 medarbejder
  • Ansvar for virksomhedens IT-systemer


Profil
Først og fremmest skal du have solid erfaring indenfor økonomi og regnskab. Din arbejdsstil er kendetegnet ved en høj grad af forretningsforståelse. Du besidder en høj faglighed og er kvalitetssikrende, struktureret og god til at have overblik over mange opgaver samtidigt. Du er analytisk, og formår at gennemskue komplekse problemstillinger og ikke mindst formidle dem. Du arbejder selvstændigt såvel som team-orienteret. Endvidere er det vigtigt, at du har stærke IT-mæssige kompetencer og har erfaring med at anvende IT til at understøtte funktioner og processer. Du trives med personaleledelse og samtidig selv være en del af den daglige opgaveløsning.


Som person er du imødekommende og udadvendt. Du formår at kommunikere med mennesker på alle niveauer og som leder er du empatisk, åben og tilgængelig. Du forstår at gå forrest og udvikle og motivere dine medarbejdere. Du er forandringsparat, og kan medvirke til at udforske og udvikle området. Du vil indgå i ledergruppen.


Kvalifikationer
Vi forventer, at du har flere års erfaring med ledelsesansvar. Du har evt. uddannelse inden for økonomi eksempelvis HD(R), eller Cand.merc.aud.


IT- kundskaber
Du er absolut IT-minded og det er en fordel, at du har erfaring med et eller flere økonomisystemer. Virksomheden benytter Axapta.


Løn- og ansættelsesvilkår
Løn i henhold til kvalifikationer/fast stilling - fuld tid.


Tiltrædelse
Senest 1. august 2019


Kontaktpersoner hos Activesearch
Seniorkonsulent Ann Palmquist samt rekrutteringskonsulent Jane Anderson JOBID: 2153

Om firmaet

Danske Advokater er frivillig brancheforening for landets advokatvirksomheder. Som sådan bedriver de politisk interessevaretagelse og tilbyder en lang række medlemsservices til deres medlemmer. De administrerer endvidere 20 specialforeninger inden for advokatverdenen og driver møde- og kursuscenteret Valencia på Vesterbrogade i København, hvor foreningen også har til huse. Danske Advokaters sekretariat består af 30 medarbejdere, der betjener medlemmerne af Danske Advokater og de mange øvrige medlemmer, samarbejdspartnere og kunder, der benytter Danske Advokaters mange tilbud og ydelser.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.