• Del

Dygtig advokatfuldmægtig til formueret hos INNOVA Advokatfirma

 

 


Vi søger en dygtig advokatfuldmægtig med en stærk formueretlig profil/interesse.


Vi lægger vægt på, at du er energisk, serviceminded, udadvendt, socialt anlagt, har godt humør, og at du arbejder selvstændigt og kan lide at tage førertrøjen på både i forhold til sager og klienter. Og så brænder du naturligvis for at blive en god advokat.


INNOVA er kendt for en meget kommerciel tilgang til rådgivningen af advokatfirmaets erhvervsklienter, og det er vigtigt, at du har samme udgangspunkt.


Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte advokat Rasmus Thusgaard på telefon 86 13 28 00, mobil 60 19 56 70, eller e-mail: rt@innova-law.com.


Send din ansøgning til:


INNOVA Advokatfirma Advokatpartnerselskab


Mindet 2, 5., 8000 Aarhus C


Att.: Administrationschef Gitte Lokjær


E-mail: gl@innova-law.com


 

Om firmaet

INNOVA Advokatfirma er et erhvervsorienteret advokatfirma beliggende på Aarhus Havn.

INNOVA er kendt for en meget kommerciel tilgang til rådgivningen af advokatfirmaets erhvervsklienter og tilbyder bl.a.:

  • Et højt fagligt niveau
  • Et godt arbejdsmiljø med højt humør og en uformel omgangstone
  • Stor forståelse for balancen mellem arbejdsliv og fritids- og familieliv, hvilket tilstræbes efterlevet af samtlige medarbejdere på kontoret, herunder også partnerkredsen.

Det er INNOVAs målsætning at være den foretrukne juridiske samarbejdspartner for jyske virksomheder, der udover traditionelle advokatydelser også ønsker en sparringspartner, hvis engagement i og forståelse for de kommercielle og strategiske aspekter af virksomhedsdriften er en vigtig del af samarbejdet.

INNOVA tilbyder sine erhvervsklienter specialistrådgivning inden for bl.a. virksomhedsoverdragelse (M&A), konkurs og rekonstruktion, selskabs- og skatteret, entrepriseret og fast ejendom, projektudvikling, erhvervsstrafferet og ansættelsesret.

Derudover er vi optaget i The LEGAL 500 inden for områderne Commercial, Corporate and M&A og Real Estate and Construction.

Læs mere på: www.innova-law.com

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.