• Del

Advokaterne Bygum & Johnsen søger advokatfuldmægtig

 

Har du lyst til at arbejde på et mindre specialistkontor inden for fast ejendom, så søger Advokaterne Bygum & Johnsen nu en advokatfuldmægtig.


Vi søger med hurtig tiltrædelse – om muligt allerede den 1. juni 2019 – en advokatfuldmægtig, som måske har erfaring fra en anden stilling – eller måske er nyuddannet.


Du vil primært i samarbejde med kontorets advokater have selvstændig sagsbehandling og klientkontakt ligesom du vil have gode muligheder for at møde i retten under din fuldmægtigperiode.


Du er fagligt stærk og har mod på en både spændende og – til tider – krævende hverdag. Konkret erfaring med vores juridiske kerneområder og kandidatfag inden for de erhvervsretlige fag vil være en fordel, men det er ikke et krav.


Stillingen indebærer:
Rådgivning og førelse af rets- og voldsgiftsager inden for kontorets hovedarbejdsområder, spørgsmål relateret til ejendomsadministration herunder at varetage dirigenthvervet på generalforsamlinger, lejeret, entrepriseret, andelsboliger mm.


Vi kan tilbyde:


  • Et godt arbejdsmiljø baseret på frihed under ansvar i afslappende omgivelser.
  • Et job præget af stor selvstændighed.
  • Et godt socialt miljø præget af gode personlige forhold.
  • Mulighed for efteruddannelse og kurser.
  • Sundhedsforsikring.

Yderligere spørgsmål:
Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte advokat Jens Bygum Knudsen på tlf.nr. 3313 1235 eller jb@advokatbj.dk


Ansøgning:
Vi holder løbende samtaler, så send gerne din ansøgning inkl. CV, karakterudskrift (for både bachelor- og kandidatuddannelsen) og eventuelle anbefalinger hurtigt til advokatsekretær Lone Kjøller Pedersen på lkp@advokatbj.dk. Skriv venligst ”fuldmægtig” i emnelinjen.

Om firmaet

Hos Advokaterne Bygum & Johnsen arbejder vi med fast ejendom i bred forstand, og vi er fokuserede på at være et specialistkontor inden for de områder, vi arbejder med.

Vores hovedarbejdsområder er ejendomsadministration, lejeret, entrepriseret, andelsboliger, almene boligselskaber, og foreningsret. Endvidere har vi speciale i stiftelse af andelsboligforeninger, byfornyelsessager og andre byggesager. Kontoret varetager dog også andre juridiske arbejdsopgaver

Vi fører løbende rets- og voldgiftssager inden for de retsområder, vi arbejder med.

Vi beskæftiger i øjeblikket 3 advokater og 8 medarbejdere. Læs mere om os her.

Organisationsstrukturen er flad og vi lægger vægt på en uformel omgangstone, hvor kvalificeret rådgivning og service kommer i første række. Vi har en god og afslappet atmosfære på kontoret. Vi prioriterer en fornuftig sammenhæng mellem arbejde og fritid højt.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.