• Del

Advokat/Jurist til Industriens Pension

 

Vi søger en erfaren og engageret kollega til vores juridiske afdeling.


Jobbet


Industriens Pension har en juridisk afdeling, der også fungerer som compliancefunktion. Afdelingen dækker alle former for juridisk arbejde i koncernen, både forsikringsforretningen, selskabsretlige forhold og investeringsområdet.


Du bliver en del af et lille velfungerende juridisk team, med en bred berøringsflade i organisationen. Du skal blandt andet kunne løse opgaver inden for:


 • Compliance og risikostyring
 • Udvikling og vedligeholdelse af forsikringsprodukter
 • Behandling af persondata og forbrugerret
 • Skatter og afgifter
 • Komplekse forsikringssager
 • Vedligeholdelse af aftalegrundlag 

Og naturligvis kunne tage fra på de øvrige opgaver i teamet.


Juridisk afdeling


Juridisk afdeling består af fire medarbejdere. Alle i afdelingen indgår i compliancefunktionen, og afdelingen fungerer som klageansvarlig. Afdelingen har et tæt samarbejde med resten af virksomheden, og deltager ofte i interne projekter. Vi deltager også i udvalg og arbejdsgrupper i Forsikring & Pension.


Din profil


Du er uddannet jurist, gerne advokat, velformuleret i skrift og tale og har erfaring med:


 • Compliancearbejde og risikostyring i et livforsikringsselskab
 • Behandling af klagesager, ankenævnssager og retssager
 • Arbejde i tværgående projekter

Som person er du en der:


 • Kan arbejde selvstændigt
 • Er god til at samarbejde med andre faggrupper
 • Kan få afsluttet opgaverne til tiden

Vi tilbyder


En stilling med en udfordrende og afvekslende hverdag, hvor du kommer til at arbejde sammen med dygtige og engagerede kolleger i et uhøjtideligt arbejdsmiljø. Vi har en dejlig arbejdsplads med ca. 200 ansatte, og vores charmerende lokaler er centralt placeret i hjertet af København med nem adgang til offentlig transport.


Vi tilbyder attraktive ansættelsesvilkår og Industriens Pension værner om det gode arbejdsmiljø med gode muligheder for faglig og personlig udvikling, og personalegoder som sundhedsforsikring, frokostordning mm.


Organisationen er kendetegnet ved en åben kultur, og det sociale sammenhold på arbejdspladsen prioriteres f.eks. i form af kunstforening, vinklub, afholdelse af sommerfest, julefrokost DHL-løb o.a.


Ansøgning


Vi behandler ansøgningerne løbende, så skriv hurtigst muligt.


Ansøg her

Om firmaet

Industriens Pension er blandt Danmarks største arbejdsmarkedspensionsselskaber med over 400.000 medlemmer og ca. 8.000 virksomheder, der indbetaler til pensionsordningen.Vi er en veldrevet virksomhed med god trivsel og høj medarbejdertilfredshed. Vores investeringer har givet et gennemsnitligt afkast på 8,9 procent om året de seneste 10 år, og vi har branchens laveste administrationsomkostninger. De samlede investeringer udgør 172 mia. kr.Industriens Pension blev i 2018 kåret til bedste europæiske arbejdsmarkedspensionsselskab (Multi-Employer Pension Fund) af organisationen Investemt & Pensions Europe. Det skyldes bl.a. høje langsigtede afkast og fokus på innovative digitale løsninger. I 2018 blev Industriens Pension ligeledes kåret som Årets Digitale Pensionsselskab af FinansWatch og Wilke.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.