• Del

Forsvarsadvokat søges.

 

Vi har travlt, og derfor søger Leoni Advokater en advokat til vores strafferetsafdeling.


Leoni Advokater er en full-service advokatvirksomhed med kontorer i Viborg og Holstebro. Vi beskæftiger ca. 40 medarbejdere. Arbejdsstedet vil være vores kontor i Viborg. Få yderligere oplysninger om virksomheden på vores hjemmeside www.leoniadvokater.dk og www.uskyldig.nu.


Jobindhold
Du forudsættes at have særlig interesse og erfaring indenfor strafferet.


Om personen vi søger
Vi søger en advokat med speciale i straffesager, der skal kunne arbejde selvstændigt i tæt dialog med advokaterne Lars Thousig og  Stina Borup indenfor strafferetsområdet. Du skal være struktureret og systematisk i din tilgang til opgaverne, have et højt serviceniveau og ikke mindst et godt humør. Du skal have lyst til at arbejde med netop strafferet og som følge heraf også været indstillet på at møde ofte i retten. Det vil være en klar fordel, hvis du har møderet for landsret.


Din faglige profil
Du skal have erfaring indenfor strafferet, og du skal have lyst til at udvikle dine kompetencer og løbende holde dig fuldstændig opdateret på området.


Vi tilbyder
Der tilbydes et selvstændigt og ansvarsfuldt job i en uformel organisation, som har en åben og humørfyldt omgangstone med gensidig respekt. Der er en stor frihedsgrad i jobbet til selv at planlægge og tilrettelægge opgaverne, hvilket betyder, at der kan skabes balance mellem dit arbejdsliv og dit privatliv. Løn og ansættelsesvilkår forhandles nærmere efter kvalifikationer og erfaring.


Ansøgning
Forventet tiltrædelse snarest muligt.


Ansøgning, CV og relevante bilag bedes sendt via mail til ng@leoniadvokater.dk. Jobsamtaler startes op løbende, som ansøgninger modtages.


Spørgsmål angående stillingen kan rettes til advokat Lars Thousig, tlf. 20 28 46 62 eller advokat Stina Borup, tlf. 20 17 09 60.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.