• Del

KHL søger advokat til landbrug og øvrige erhverv

 

Har du en bred faglig viden samt erfaring med området fast ejendom, kan du være præcis den kandidat, vi søger som advokat hos Kolding Herreds Landbrugsforening (KHL).


KHL har sit eget etablerede advokatkontor, hvor du sammen med vores nuværende advokat og 2 sekretærer kommer til at bistå vores godt 800 kunder med juridisk rådgivning og bistand. Du bliver således én af de bærende kræfter på vores ejendoms- og advokatkontor.


Der er tale om en fuldtidsstilling. Nedsat arbejdstid kan efter omstændighederne indgå som et vilkår. I kraft af samarbejdsaftale mellem KHL og rådgivningsvirksomheden LHN, Tinglev kan/vil din arbejdstid og arbejdssted være delt mellem KHL og LHN, dog således at din primære arbejdstid og arbejdssted er hos KHL.


De primære opgaver består i rådgivning i forbindelse med ejendomshandler, generationsskifte og udarbejdelse af tilhørende dokumenter. Derudover beskæftiger vi os med rådgivning på selskabsområdet, det familieretlige område, almindeligt forekommende rådgivningsopgaver, herunder rådgivning i forbindelse med behandling af tvister/retssager. For den rigtige kandidat kan et partnerskab blive relevant.


Det forventes derfor, at du både kan arbejde selvstændigt, pragmatisk og på et fagligt højt niveau, ligesom det tilsvarende forventes, at du kan indgå i et forpligtende samarbejde med kunder og kollegaer.


Vi tilbyder dig en alsidig stilling helt i front af virksomheden med en stor berøringsflade som advokat og vores ansigt udadtil. Løn efter kvalifikationer og indsats. Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.


Ansøgning sendes til


Din ansøgning samt relevante bilag og cv sendes til advokat Lars Rafn på lar@khl.dk


For yderligere oplysninger, kan du også kontakte Lars Rafn på +45 20442018.


Ansøgningerne bliver løbende gennemgået, ligesom samtaler holdes løbende. Der lukkes for ansøgninger, når vi har fundet den rette kandidat.

Om firmaet

Advokatkontoret KHL ApS er et moderne forretningsorienteret advokatkontor. Vi driver en advokatvirksomhed med fokus på personlig sparring til landmænd og mindre eller mellemstore virksomheder.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.