• Del

Kroer\Fink Advokater søger en advokatsekretær/juridisk assistent

 

Kroer\Fink Advokater søger en dygtig advokatsekretær/juridisk assistent til en fuldtidsstilling med tiltrædelse snarest muligt.


Om jobbet


Din rolle bliver en blanding af at være traditionel sekretær og af at være kontorets samlingspunkt og ansigt udadtil.


Vi tilbyder derfor et spændende, varieret og alsidigt job, hvor du vil varetage en række praktiske og service-orienterede opgaver sammen med traditionelle advokatsekretær-opgaver.


Vi søger en person, der kan arbejde struktureret og selvstændigt med friststyring og opfølgning, som er udadvendt, ansvarsfuld og serviceminded, og som samtidig er dygtig til at skrive og arbejde med sagsportalen i retssager.


Vi har en travl hverdag med et uformelt arbejdsmiljø, hvor vi lægger stor vægt på kvalitet og tilgængelighed i forhold til kontorets klienter og interessenter i øvrigt.


Om Kroer\Fink Advokater


Kroer\Fink Advokater er et mindre advokatkontor specialiseret i erstatnings- og forsikringsret beliggende på Amager. Kontoret beskæftiger ud over dig tre advokater og to studentermedhjælpere.


Vi repræsenterer skadelidte i sager mod myndigheder & forsikrings- og pensionsselskaber og samarbejder med en række patient- og fagforeninger.


Du kan læse mere om os på www.kroerfink.dk.


Interesseret?


Har en stilling som advokatsekretær/juridisk assistent hos Kroer\Fink Advokater fanget din interesse, så bedes du venligst sende en ansøgning med CV samt relevante bilag hurtigst muligt og senest den 20. maj 2019 til Kroer\Fink Advokater, att. advokat Jakob Fink, Amager Strandvej 158 d, st.th., 2300 København S eller til jf@kroerfink.dk.


Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jakob Fink på telefonnummer 6017 9563.


Vi behandler ansøgninger løbende og afholder samtaler senest den 24. maj 2019.

Om firmaet

Kroer\Fink Advokater er et mindre advokatkontor beliggende på Amager.

Kontoret har speciale i erstatnings- og forsikringsret og varetager skadelidtes interesser over for myndigheder og forsikrings- og pensionsselskaber.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.