• Del

ADVOKATFULDMÆGTIG TIL FAST EJENDOM

 

I vores afdeling for fast ejendom søger vi en advokatfuldmægtig. Såvel nyuddannede som 1-3 års advokatfuldmægtige kan komme i betragtning.


Om stillingen
Som advokatfuldmægtig hos os vil du primært blive tilknyttet afdelingen for fast ejendom og erhvervsret. Der vil blive etableret et uddannelsesforløb for dig, som sikrer dig en bred uddannelse og dermed et solidt fundament for din advokatkarriere.


Du vil få mulighed for egen klientkontakt og for selvstændighed i dit arbejde. Målet hos os er, at du som 3 års advokatfuldmægtig kan:


  • Løse de fleste problemstillinger inden for feltet fast ejendom,
  • Føre rets- og voldgiftssager,
  • Gennemføre køb og salg af de fleste former for ejendomme, og
  • Rådgive om selskabsretlige rammer, inden for hvilken ejendomsinvesteringer foretages.

Om dig
Du er en dygtig jurist, og du brænder for feltet fast ejendom og for at blive en dygtig advokat. Du er pragmatisk og løsningsorienteret, og du sætter pris på en uformel omgangstone i hverdagen.


Ansøgningen
Stillingen tiltrædes snarest muligt efter aftale, og ansøgningsfristen er den 1. juni 2019. Ansøgningen sendes sammen med CV og karakterbeviser til job@stenohus.dk. Såfremt du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte advokat og partner Henriette Jordan på tlf. 3325 5400.

Om firmaet

Om os

Vi er en mindre advokatvirksomhed med 20 ansatte. Vores hovedarbejdsområder er fast ejendom, ejendomsadministration, fondsret, testamenter, generationsskifte, dødsbobehandling, og generel erhvervsret. Ejendomsadministrationsafdelingen har et tæt samarbejde med advokatafdelingen for fast ejendom.

Vores kontor er centralt beliggende på Vesterbrogade, København V. Du kan læse mere om os på vores hjemmeside www.stenohus.dk.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.