• Del

Advokatsekretærer søges

 

Nikolajsen Advokatfirma søger 2 advokatsekretærer til tiltrædelse den 1. august 2019


Idet vi har forrygende travlt, søger vi to dygtige og kundevenlige advokatsekretærer til vores afdeling i Odense.   


Stillingernes indhold


Stilling 1.


Vi søger en advokatsekretær, som har lyst til at være en del af et alsidigt advokatkontor. Områderne børne- & familieret, strafferet samt arv & dødsbobehandling vil udgøre en betydelig del af arbejdsopgaverne, og det forventes derfor, at du har stor lyst til at arbejde med områderne samt har erfaring med behandling af dødsboer.


Stilling 2


Vi søger en advokatsekretær, som har lyst til at være en del af et alsidigt advokatkontor. Områderne børne- & familieret, inkasso samt boligkøb og fastejendom vil udgøre en betydelig del af arbejdsopgaverne, og det forventes derfor, at du har stor lyst at arbejde med områderne samt at du har erfaring med berigtigelse af ejendomshandler og digital tinglysning.


                                                              *


For begge stillinger gælder, at det forventes, at du har flair for IT, herunder til minretssag.dk og Word, men også gerne Unik/Advosys.


Der vil tillige være en række praktiske opgaver, herunder fakturering, kopiering og dokumenthåndtering, kalenderstyring, journalisering samt udarbejdelse af ekstrakter og materialesamlinger til brug for retssager.


Da vi er et lille kontor, forventer vi også, at du deltager i andre opgaver på lige fod med kontorets øvrige medarbejdere.


Om dig


Som person besidder du en høj faglighed, har en veludviklet ordenssans og forstår vigtigheden i at have styr på detaljerne.


Du skal kunne bevare overblikket, også når det går stærkt, og du skal have evnen til at arbejde selvstændigt og struktureret og samtidig have øje for såvel helheden som detaljen.


Endvidere er det af væsentlig betydning, at du er rummelig, tålmodig og har forståelse for vores klienters ofte pressede situation.    


Vi tilbyder


Du tilbydes attraktive ansættelses- og lønvilkår. Idet vi bestræber os på, at have et godt arbejdsmiljø, kan ansættelsen tilpasses den enkelte evt. som deltid både med en ugentlig fridag eller med 5  korte ugentlige arbejdsdage.   


Vi tilbyder endvidere et positivt, uhøjtideligt og højt fagligt arbejdsmiljø med mulighed for selvstændig sagsbehandling, efteruddannelse og samarbejde med dygtige og glade kolleger.


Du kan se mere på http://www.nikolajsen-advokatfirma.dk


Send din ansøgning


Send din ansøgning og dit CV snarest muligt til lisbeth@nikolajsen.nu. Vi læser ansøgninger og inviterer til samtaler løbende. Din ansøgning behandles naturligvis fortroligt.


Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte advokat Jesper Nikolajsen på 28 43 30 01.


 

Om firmaet

Vi er et advokatfirma med fingeren på pulsen, og vi arbejder konstant på at forbedre os. Vi ønsker ikke blot at følge med, men at være foran udviklingen. Vi er af den overbevisning, at med den rette planlægning og et godt samarbejde, har alle ret og råd til god advokatbistand.​

Vi behandler alle vores sager med størst tænkelige omhu og stræber efter at kunne yde den optimale advokatbistand til hver enkelt af vores klienter. Hos os er klienten i centrum, og vi er altid lydhøre og oprigtigt interesseret i vores klienters forhold.

Se mere på http://www.nikolajsen-advokatfirma.dk

 

 

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.