• Del

På vegne af Plesner søger vi en advokatsekretær med talent for juridisk engelsk

 

Er du en dygtig engelsk oversætter og korrekturlæser, og motiveres du af at være en del af et team, der sætter kvalitet og sproglig flair i højsædet? Vil du arbejde sammen med ambitiøse kolleger, der dagligt stræber efter at sætte standarden i advokatbranchen? Så har vi måske en spændende stilling til dig.


På vegne af Plesner, søger Juridisk ServiceBureau en selvstændig advokatsekretær, som er dygtig til juridisk engelsk og som effektivt formår at drive administrative opgaver i mål.


Om stillingen


Dine primære arbejdsopgaver vil omhandle korrekturlæsning samt udarbejdelse af skriftlige dokumenter, både på dansk og engelsk, og det er derfor væsentligt, at det er opgaver du trives med og holder af at løse. Du vil blive en del Plesners samlede sekretærteam og vil have din faste gang i husets IP-afdeling, som er en travl retssagsafdeling med mange sager, og derfor er der løbende deadlines og frister, som skal overholdes. Du vil indgå i IP-afdelingens sekretærgruppe, hvor I vil assistere afdelingens advokater og fuldmægtige, og du er således med til at sikre, at klienterne får det bedst mulige sagsforløb.


Arbejdsopgaverne er mangeartede og omfatter blandt andet:


  • Korrekturlæsning og oversættelser både på dansk og engelsk.
  • Administrere og følge op på sager samt generel kvalitetssikring og overholdelse af deadlines.
  • Planlægning af møder og kalenderstyring.

Det er et krav, at du har erfaring fra lignende stilling, hvor du har arbejdet med juridisk engelsk på højt niveau. Har du desuden erfaring med IP-ret, er dette en fordel, og hvis ikke, skal du være indstillet på at lære det. Du bliver en del af et inspirerende og udfordrende arbejdsmiljø, hvor du selvstændigt varetager dine arbejdsopgaver.


Som en del af husets tværgående sekretærteam og i det omfang, det passer med IP-afdelingens opgaver, yder du også assistance til andre af husets afdelinger, når der er brug for hjælp.


Om dig


Du har erfaring som advokatsekretær, translatør, korrespondent, direktionssekretær, PA eller lignende, og du er vant til at arbejde med korrekturlæsning og engelsksprogede opgaver. Du finder det inspirerende at være en del af et mindre team, som også finder det interessant at arbejde med sprog. Du behersker Office-pakken og dansk retskrivning til fingerspidserne.


Som person udstråler du faglig stolthed, har en veludviklet ordenssans og forstår vigtigheden i at have styr på detaljerne. Du trives og bevarer overblikket i et miljø, hvor tingene går stærkt, og hvor din rolle løbende udvikler sig og din arbejdsdag er omskiftelig. Du er desuden dygtig til at prioritere dine arbejdsopgaver, og bidrager til den gode stemning i både afdelingen og det samlede sekretærteam.


Praktiske oplysninger


Løn efter erfaring og kvalifikationer.


Arbejdstid: Fuldtid. 37,5 timer eksklusive frokostpause.


Tiltrædelse hurtigst muligt.


Er du interesseret i at høre mere?


Din ansøgning behandles fuldt fortroligt, og Plesner får ikke kendskab til din ansøgning, før du har givet din accept.


Hvis du er interesseret i stillingen, opfordrer vi dig til at søge med det samme, da vi løbende indkalder til samtaler. Stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb. Du søger stillingen via følgende ansøgningslink: https://app.jobmatchprofile.com/s6ppah


Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores HR- og rekrutteringskonsulent Marie Møller på telefon 29 72 45 48 eller mail marie@servicebureau.dk.


Vi ser frem til at høre fra dig!

Om firmaet

Juridisk ServiceBureau er den juridiske branches vikar- og rekrutteringsbureau. Vi har eksisteret siden 1989, og i årenes løb har vi slået vores position solidt fast som advokathusenes og den juridiske branches foretrukne personalepartner. 

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.