• Del

Erfaren advokatsekretær hos ADVODAN i Hillerød

 

Vi søger en erfaren advokatsekretær til et dynamisk team.


Vi forestiller os, at du har god erfaring med selskabsret, retssagsbehandling, korrespondance,  berigtigelse af ejendomshandler.


Vi tilbyder, at du kan blive del at et dynamisk team, der har travlt og har en uhøjtidelig omgangsform, ledelsesstilen er tillidsfuld, og faglig- og personlig udvikling sættes højt. Du vil kommer til at arbejde for flere advokater.


Jobbet byder på mange forskelligartede arbejdsopgaver og det er afgørende, at du er fleksibel i forhold til opgaver. Du trives i et miljø, hvor dagene sjældent er ens og ikke altid kan planlægges på forhånd.


Du skal være god til at kommunikere med forskellige mennesketyper og du skal være i besiddelse af godt humør, du evner at holde mange bolde i luften uden at miste overblikket og være struktureret og have fokus på detaljer og kvalitet. Du skal have flair for tal og have en økonomisk forståelse, er stærk i korrekt skriftlig dansk, både formuleringsevne og retstavning, et godt kendskab til min retssag og tinglysning. Det vil være godt, hvis du har kendskab til Unik Advosys.


Vi tilbyder derudover en spændende fuldtidsstilling med faglige udfordringer, et godt og humoristisk arbejdsmiljø, deltagelse i faglige og sociale arrangementer


Kontakt
Er du den, vi søger? – Så send din ansøgning med relevante bilag til thch@advodan.dk. Hvis du har spørgsmålet til stillingen eller ADVODAN Hillerød som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte advokat Thomas Vang Christensen på 48 20 74 00.


Ansøgningsfrist 24. april 2019.

Om firmaet

ADVODAN HIllerød søger erfaren advokatsekretær

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.