• Del

Ejendomsadministrator

 

Vi søger en ejendomsadministrator (gerne EA eller lignende) med flere års erfaring, som har lyst til at være en del af et lille kontor med en god omgangstone.


Du vil få ansvaret for din egen ejendomsportefølje, som kan bestå af både ejer- og andelsforeninger samt udlejningsejendomme. Den enkelte administrator står, ud over den almindelige administration, selv for bogføring og regnskabsrapportering og evt. generalforsamlinger. Det er derfor en fordel, hvis du har erfaring med dette. Som administrator vil du indgå i et team af 3 ejendomsadministratorer og derudover vil du have et tæt samarbejde med kontorets 2 advokater. Vi bruger WeDo som administrationsprogram, kendskab til dette er derfor en fordel. Du trives i et uhøjtideligt og kvalitetsfokuseret miljø, hvor vi hjælper hinanden.


Vi tilbyder fleksibel arbejdstid med mulighed for deltid, sundhedsforsikring, løbende efteruddannelse og medarbejderarrangementer hvor vi kombinerer det fagligt indhold med spændende oplevelser.


Vi holder løbende ansættelsessamtaler, men foretrækker en kandidat med mulighed for hurtig opstart.


Send gerne din ansøgning med CV og andre relevante dokumenter til advokat Thomas Marker, tm@advokat-marker.dk. Alle ansøgninger behandles fortroligt. Se mere om kontoret på www.advokat-marker.dk

Om firmaet

SMEjendomme er et mindre administrationsfirma, som er en del af Advokatfirmaet Marker, hvor vi pt. er i alt 7 ansatte. Vi værdsætter den dynamik, som opstår på et lille kontor, hvor vi samarbejder på tværs og hvor alle har en del i at udvikle og løfte virksomheden. Vores speciale er fredede og ældre, bevaringsværdige ejendomme i København. Vi lægger vægt på et højt fagligt niveau. Hos os er ”ekstra”, meget mere end blot god service. Det er den oplevelse, vi tilstræber, at vores kunder får.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.