• Del

NJORD LAW FIRM SØGER SEKRETÆR INDEN FOR PRIVATRET

 

Har du lyst til at arbejde med privatret? Vi søger en sekretær med erfaring med privatret til vores kontor i København. Du vil komme til at arbejde sammen med nogle af branchens dygtigste specialister i NJORDs privatretssteam, som bl.a. bistår klienter med arveret, dødsbobehandling, generationsskifte, testamenter og ægtepagter.


DINE KOMPETENCER
Du har erfaring fra advokatbranchen, herunder særligt med privatret, og du er bl.a. vant til at arbejde med behandling af dødsboer, tinglysning og sagsportalen minretssag.dk. Desuden er du en rutineret korrekturlæser med gode dansk- og engelskkundskaber og flair for tal.


Du arbejder både selvstændigt og som en del af et team og sikrer tryghed og fremdrift i sagerne - både partner og klient får altid den bedste service hos dig. Struktur, godt overblik, evnen til at følge op, stabilitet og øje for detaljen er en naturlig del af din personlighed, ligesom du er i stand til at overholde deadlines. Du er god til at skabe overblik og bevare motivationen i en hektisk hverdag på et kontor, hvor tiden aldrig står stille. Du trives med både udfordrende opgaver og rutineopgaver.


Det er afgørende, at du sætter kvalitet i dit arbejde højt. Du har en positiv og imødekommende holdning og er drevet af et personligt engagement.


NJORD TILBYDER
Vi tilbyder en stilling, hvor du bliver en del af vores privatretsteam. NJORDs sekretærer har indgående kendskab til sagerne. Du vil være med i den daglige sagsstyring og behandling af sagerne i tæt samarbejde med teamet.


Du vil få alsidige arbejdsopgaver, bl.a. bestående af korre- spondance med klienter, modparter og samarbejdspartnere, udarbejdelse af testamenter og ægtepagter m.m.


HVORFOR NJORD?
NJORD er mere end en førende advokatvirksomhed. Vi har en afslappet og mangfoldig virksomhedskultur, som giver plads til selvstændighed, ansvarlighed og ikke mindst forskellighed.


Respekt er en kerneværdi – derfor arbejder vi altid for at skabe retfærdige løsninger for vores klienter. Med juraen i ryggen tager vi ansvar ved også at kæmpe for dem, hvis stemmer ikke bliver hørt – dette gør vi bl.a. i sager om digitale krænkelser.


Vi har tilsluttet os FN’s Global Compact og har i 2018 vundet Danske Advokaters AdvokatKODEKSpris for indsatsen mod digitale krænkelser. Det er vi stolte af. Og så har vi byens bedste tagterrasse!


ER DU DEN, VI SØGER?
Opfylder du ovennævnte? Så send din ansøgning vedlagt CV og anden relevant dokumentation for  erhvervserfaring til job@njordlaw.com. Mærk ansøgningen ”Sekretær, privatret” og noter tydeligt i ansøgningen, at du giver tilladelse til, at din ansøgning deles med dem, for hvem den er relevant.


Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte COO Conni Falkner på tlf. 77 40 11 98. Ansøgninger behandles straks efter modtagelsen, og samtaler gennemføres løbende. Tiltrædelse forventes snarest.


Se annonce i pdf format her.

Om firmaet

I NJORD løser vi udfordringer for klienter nationalt og internationalt fra vores fem kontorer – i Århus, København, Riga, Tallinn og  Vilnius.

Vores 200 medarbejdere rådgiver både private og erhvervslivet inden for mere end 30 forretningsområder på mere end 25 sprog.

Dette gør os til et af de stærkeste internationale advokatfirmaer i Norden.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.