• Del

Advokatgruppen søger 1-2 3. års stud.jur. til kontor i Horsens

 

Advokatgruppen søger til kontor i Horsens 1-2 3. års stud.jur. - tiltrædelse pr. 1. juni 2019.


Som stud.jur. hos Advokatgruppen bliver du en del af en ambitiøs advokatvirksomhed, hvor vi lægger stor vægt på et højt serviceniveau over for klienterne, høj faglighed og fleksibilitet. Det skal være sjovt og spændende at gå på arbejde, hvorfor det sociale miljø sættes i højsæde.


Stillingen:


Dine opgaver vil primært være indenfor erstatning men der vil til tider være behov for at hjælpe til indenfor andre områder, herunder strafferet. Du bliver en del af et stud.jur. team på i alt 5.


Det forventes, at du er fleksibel med hensyn til din arbejdstid, som vil være 1-2 dage om ugen.


Hvem er du:


 • Du bliver bachelor i jura eller ha.jur. til sommer og skal til at starte på kandidaten efter sommer

 • Du har et ønske om at specialisere dig indenfor personskadeerstatning 

 • Du har en positiv tilgang til tingene og er nem at omgås.

 • Du er serviceminded og har ordenssans.

 • Du er effektiv og tager selvstændige initiativer.

 • Du er IT-kyndig og fortrolig med Microsoft Office


  Vi tilbyder:


  Vi tilbyder dig en spændende stilling i en virksomhed, hvor vi sætter klienterne i fokus, og hvor du selv har stor indflydelse på din dagligdag. Vi tilbyder løn og ansættelsesvilkår efter gældende vilkår.

 • Ansøgning:


  Er du den, vi søger? – Så send din ansøgning med relevante bilag til job@advokatgruppen.dk. Hvis du har spørgsmål til stillingen eller ADVOKATGRUPPEN som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte administrationschef Lone Toft Axelsen på 70 10 13 30.

Om firmaet

Advokatgruppen er et full-service advokatfirma med 50 ansatte fordelt på 3 kontorer i Østjylland. Herudover arbejder en af vores advokater i Tyrkiet. Vi er advokater for klienter i og uden for Danmark, og vi arbejder med både danske, udenlandske og internationale retsforhold. Som personer og firma er vi en meget levende størrelse, der udvikler sig hver eneste dag. Vi tror på gamle dyder og sund fornuft, men i nutidens og fremtidens indpakning.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.