• Del

DAHL søger dygtig og engageret advokatassistent til inkasso og konkurs - vikariat

 

Er du serviceminded og initiativrig? Kan du bidrage med godt humør, høj arbejdsmoral og arbejde selvstændigt? Så har vi jobbet til dig. Vi er en advokatvirksomhed med ca. 200 ansatte fordelt på fem lokationer. Ingen dage er ens, og vi har travlt - derfor søger vi netop nu en advokatassistent, til et vikariat på et år, til vores insolvensafdeling. Arbejdspladsen kan være i enten Esbjerg, Herning eller Viborg.


Dine arbejdsopgaver i insolvensafdelingen


Arbejdsopgaverne i inkasso vedrører traditionelle inkassosager, hvor der som udgangspunkt er tale om, at du skal behandle inkassosager på baggrund af fakturakrav, herunder gennemgå materialet fra klienterne, udarbejde inkassoskrivelser, betalingspåkrav, stævninger, fogedrekvisitioner samt forestå dialogen med debitorerne, klienterne samt domstolene, herunder at du er på telefoniske fogedretsmøder og derefter foretager de fornødne sikringsakter og ekspeditioner vedrørende realisation af udlagte aktiver samt administrerer afdragsordninger.


Klienterne varierer fra klienter med en større sagsportefølje til klienter med enkeltstående sager over tid. Som udgangspunkt vil der ikke blive tale om, at du skal behandle inkassosager for boligselskaber, realkreditselskaber, banker og sparekasser, men det kan naturligvis forekomme.


Arbejdsopgaverne i konkurs vil bestå i administration og sagsbehandling af konkursboer, og eventuelt rekonstruktioner, herunder bl.a. opstart af sagen med udarbejdelse af udkast til konkursbegæringer mv., henvendelse og løbende kontakt til kreditorer, leverandører, forsikringsselskaber, forsyningsselskaber mfl.


Du vil også skulle arbejde med udarbejdelsen af udkast til redegørelser, panthaverregnskaber og konkursregnskaber. Diverse opgaver indenfor debitorinddrivelse, fakturering, momsopgørelser og håndtering af likviditet i boerne og bogføring.


Vi tilbyder


  • faglige udfordringer og selvstændigt ansvar

  • en spændende arbejdsplads med højt til loftet

  • god sparring med dygtige kollegaer og et godt sammenhold på tværs af lokationer


Hvem er du?


Som vores nye sekretær er det en forudsætning, at du har et højt fagligt niveau indenfor inkasso og konkurs og en god forretningsforståelse. Da du skal arbejde tæt sammen kontorets jurister, er det også en forudsætning, at du besidder gode samarbejdsevner, er initiativrig og udviser personligt engagement og tager ansvar for opgaverne.


Du skal kunne arbejde i en til tider hektisk hverdag og ikke lade dig slå ud af uforudsete hindringer eller ændringer af din planlægning.


Ansøgningsfrist og kontakt


Kan du se dig selv hos os? Så tøv ikke med at sende din ansøgning afsted.


Vi modtager kun ansøgninger igennem vores online rekrutteringssystem. Du skal derfor uploade din ansøgning via dette link: https://www.dahllaw.dk/karriere/?hr=show-job%2F42338%26locale%3Dda_DK, på vores hjemmeside hurtigst muligt og senest den 21. april 2019. Ansøgningerne vil blive behandlet løbende.


Vil du vide mere? Så er du velkommen til at tage kontakt til HR-chef Birgitte Eis på 88 91 94 10 eller læse mere på www.dahllaw.dk

Om firmaet

Vi er et advokatfirma i vækst. Vi har en lang historie bag os og er i dag et af Danmarks største advokatfirmaer målrettet erhvervslivet. Vi er ca. 200 engagerede medarbejdere, som alle er en stor del af DAHL. Vi samarbejder og ses på tværs af vores fem lokationer – det gælder både ved faglige og sociale anledninger.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.