• Del

Erfaren og dygtig advokatsekretær søges til spændende stilling

 

På vegne af Arnfred Advokater søger Juridisk ServiceBureau en advokatsekretær, som er fagligt stærk og vant til at have en positiv kontakt med klienter, myndigheder m.v. Du vil blive en del af en attraktiv arbejdsplads, hvor der er fokus på faglighed, omhyggelighed og kvalitet.


Om stillingen


Vi søger en erfaren advokatsekretær, som har lyst til at være en del af et alsidigt advokatkontor. Bobehandling vil udgøre en betydelig del af arbejdsopgaverne, og det forventes derfor, at du har stor lyst til at arbejde selvstændigt med behandling af dødsboer.


Det er ikke et krav, at du har et stort forhåndskendskab til dødsbobehandling, men vi forventer naturligvis, at du har lyst til at dygtiggøre dig inden for området. Såfremt du har begrænset erfaring, vil der selvfølgelig forekomme en grundig introduktion. Det vigtigste er, at du har lyst til at blive endnu bedre på området og påtage dig selvstændigt ansvar i løsningen af dine arbejdsopgaver.


Herudover vil det være en fordel, hvis du har kendskab til øvrige almindelige forekommende sekretæropgaver herunder berigtigelse af ejendomshandler, udarbejdelse af processkrifter, behandling af retssager m.v.


Om dig


Som person besidder du en høj faglighed, har en veludviklet ordenssans og forstår vigtigheden i at have styr på detaljerne. Du har ikke nødvendigvis direkte erfaring med selvstændig dødsbobehandling, men har måske siddet i lignende stilling med fokus på talforståelse. Det vigtigste er, at du er nysgerrig på opgaverne og har lyst til at løfte ansvaret.


Det er vigtigt, at du har en positiv indstilling og har lyst til at samarbejde, idet der er tale om et mindre kontor, hvor alle medarbejdere bistår hinanden, når der er behov. Du er desuden dygtig til at prioritere dine arbejdsopgaver, og bidrager til den gode stemning på kontoret. Har du kendskab til AdvoPro og minretssag.dk er dette et plus.


Om kontoret


Du bliver en del af et åbent og uformelt arbejdsmiljø, hvor der udover høj kvalitet i arbejdet og professional betjening af klienter, er stort fokus på medarbejdernes trivsel. Der er desuden diverse goder såsom frokost og frugtordning, massør, samt diverse sociale arrangementer. Kontoret er beliggende nær offentlig transport centralt i Hellerup, og ellers er der mulighed for fri parkering.


På kontoret afholdes 6. ferieuge, og kontoret holder sommerferielukket i 2 uger hvert år.


Ansættelsesvilkår


Du tilbydes gode ansættelsesvilkår og løn efter kvalifikationer. Det er en stilling på cirka 30 timer om ugen. Der er mulighed for individuelt aftalte fleksible arbejdstider. Dog forventes det, at man møder ind mellem 8-9 om morgenen.


Rekrutteringsproces


Har du henvendelser vedrørende jobbet, bedes du kontakte Juridisk ServiceBureau, som varetager rekrutteringsprocessen. Du er meget velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Marie Møller på tlf.: 29 72 45 48 eller via mail: marie@servicebureau.dk


Ønsker du yderligere oplysninger, er du også meget velkommen til at kontakte advokat Birgitte Arnfred på tlf.: 33 30 86 86 eller via mail: info@arnfred-advokater.dk. Du kan desuden læse mere om Arnfred Advokater på deres hjemmeside: www.arnfred-advokater.dk.


Ansøgningsfrist


Ansøgningsfristen er d. 15. april 2019, men vi opfordrer dig til at søge stillingen med det samme, da vi løbende indkalder til samtaler.


Al kontakt er fortrolig, og Arnfred Advokater får ikke kendskab til dig, før vi har din accept.


Søg venligst stillingen via følgende link

Om firmaet

Om Juridisk Servicebureau

Juridisk ServiceBureau er den juridiske branches vikar- og rekrutteringsbureau. Vi har eksisteret siden 1989, og i årenes løb har vi slået vores position solidt fast som advokathusenes og den juridiske branches foretrukne personalepartner.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.