• Del

Penta Advokater søger sagsbehandler til insolvens

 

Vi har travlt i vores insolvensteam hos Penta Advokater. Derfor søger vi en ny og faglig kompetent insolvenssagsbehandler til tiltrædelse snarrest muligt.


Du vil hovedsageligt komme til at arbejde med behandling af konkursboer, og vi forventer, at du har erfaring med området. Du vil komme til at beskæftige dig med hele processen fra udarbejdelse af konkursbegæringen til registrering af aktiver og kreditorer, samt udarbejdelse af cirkulæreskrivelser og boopgørelser.


Da du vil have en høj grad af kontakt til kreditorerne, forventer vi, at du er servicemindet og kundeorienteret. Vi lægger stor vægt på at have en professionel og løsningsorienteret tilgang til såvel kunder som kreditorer.


Du vil komme til at arbejde selvstændigt, så det er vigtigt, at du har overblik over forløbet i en konkurs fra start til slut, samt at du påtager dig ansvaret for, at alle frister overholdes.


Arbejdsstedet er som udgangspunkt vores kontor i Kolding. Du vil indgå i vores insolvensteam, hvor der i konkursbehandlingen er tilknyttet 5 jurister og 8 sagsbehandlere, hvorfor der internt er god, faglig sparring inden for området.


Stillingen er på fuld tid.


Som person er du frisk og bidrager med godt humør og har mod på at tage fat. Du trives i et til tider travlt miljø, er struktureret, detaljeorienteret, har flair for tal, er velformuleret i såvel skrift som tale samt vant til at arbejde i UNIK Advosys eller tilsvarende.


Du vil møde en uformel arbejdsplads med gode, engagerede kolleger og en professionel ledelse til at varetage den overordnede udvikling og styring af virksomheden. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer med pensionsordning, sundhedssikring og mulighed for personalegoder som f.eks. massageordning.


Ansøgning med relevante bilag bedes sendt senest den 23. april 2019 til dgpo@penta.dk eller med post til Penta Advokater A/S, att: Dorte Grill Poulsen, Torvegade 16, 6600 Vejen.


Ansøgninger vil blive evalueret løbende.


Advokat Mogens Norlén kan kontaktes for yderligere oplysninger på tlf.: 76 10 00 88.


 

Om firmaet

Penta Advokater A/S

Penta Advokaters historie kan dateres tilbage til 1905.

Vi er ca. 75 medarbejdere, hvilket gør os til en af region Syddanmarks største advokatvirksomheder.

Vores advokater og jurister er specialiserede i et eller få fagspecialer, som dækker de tre overordnede områder: Erhverv, brancher og privat. På den måde sikrer vi, at de besidder en unik viden inden for de pågældende fagområder.

Vi har kontorer i Esbjerg, Grindsted, Kolding, Ribe og Vejen, og vi rådgiver kunder i hele Danmark.

Læs mere på penta.dk

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.