• Del

BREMER ADVOKATER P/S SØGER PARTNER ELLER ANSAT ADVOKAT MED EGEN SAGSPORTEFØLGE

 

Vores advokatforretning er i rivende udvikling, og vi er på udkig efter en advokat, som har lyst til at være partner eller ansat advokat hos os.


Som partner eller ansat advokat hos os forventer vi, at du i høj grad har din egen sagsporteføjle og har lyst til at udbygge forretningen både på egne og kontorets vegne. Vi kan tilbyde dig en skræddersyet ansættelse, som tager højde for dine egne ønsker til arbejdstider, løn, egne sager mv. Vi værdsætter, at advokaterne i vidt omfang har mulighed for selv at indrette arbejdet, som det passer den enkelte, herunder med mulighed for at arbejde hjemme. Fleksibilitet og work-life balance er nøgleord på vores kontor. Vi kan tilbyde en god og attraktiv partnerkontrakt/ansættelsesaftale.


BREMER Advokater består af 4 advokater og 4 administrative medarbejdere. Vi er herudover i kontorfællesskab med 2 advokater med 1 fuldmægtig og yderligere 2 medarbejdere. Vi arbejder hovedsageligt med sager indenfor fast ejendom, ejendomsadministration, privatret, nabokonflikter, generel erhvervsrådgivning, konkurs og insolvens og retssager.


Vi er beliggende i attraktive, store lokaler i indre København lige over for Magasin og Kgs. Nytorv. Kontoret bruger de seneste nye IT-systemer og har attraktive personaleforhold.


Du skal være fagligt dygtig og have lyst til at præge og videreudvikle kontoret og din forretning. For os er glade og engagerede kollegaer afgørende og vi lægger stor vægt på det sociale miljø.


Send din ansøgning til info@bremeradvokater.dk.


Vil du høre mere, kan du kontakte advokat Alexander May-Worre tlf. 26 37 33 66.


Vi ser frem til at høre fra dig.

Om firmaet

BREMER Advokater består af 4 advokater og 4 administrative medarbejdere. Vi er herudover i kontorfællesskab med 2 advokater med 1 fuldmægtig og yderligere 2 medarbejdere. Vi arbejder hovedsageligt med sager indenfor fast ejendom, ejendomsadministration, privatret, nabokonflikter, general erhvervsrådgivning konkurs og insolvens og retssager.

 

Vi er beliggende i attraktive, store lokaler i indre København lige over for Magasin og Kgs. Nytorv. Kontoret bruger de seneste nye IT-systemer og har attraktive personaleforhold.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.