Advokat til alsidigt kontor

 

Advokat til snarlig tiltrædelse søges.


Vi er i gang med et generationsskifte, og ønsker i den anledning at udvikle vores forretning, og gerne udvide denne med yderligere medarbejdere. Vi kan derfor tilbyde et job med mulighed for at sætte eget præg på fremtidens version af Frederikssundadvokaterne I/S.


Vi kan derudover tilbyde et alsidigt advokatjob med selvstændige arbejdsopgaver og klientkonttakt. Der er rig mulighed for at opnår stor retssagserfaring, da vi ofte er involveret i retssager på mange forskellige retsområder. 


Det vil være en stor fordel, hvis du har forretningmæssig forståelse, såvel internt som på vegne af vores klienter.


Du skal helst have lyst til på sigt at indgå i partnerkredsen, og derfor tillige have lyst til at deltage i netværk m.v. for at tiltrække nye klienter til vores forretning. 


Løn efter kvalifikaionter og tiltrædelse snarest muligt, eller efter nærmere aftale.


Ansøgning, CV, eksamenspapirer og eventuelle anbefalinger/udtalelser skal sendes til advokat Karen Damgaard, kd@frederikssundadvokaterne.dk. Ansøgningerne behandles i takt med deres modtagelse, og der vil løbende blive indkaldt til samtaler.

Om firmaet

Frederikssundadvokaterne I/S er et alsidigt advokatkontor beliggende i Frederikssund. Kontoret har en lang historie og en erfaren personalegruppe. Kontoret er præget af god stemning med repsekt for hinanden, og omgangstonen er uhøjtidelig.

Vi er et traditionelt provinskontor med erfaring inden for mange forskellige retsområder.

Vi værdsætter et arbejdsmiljø, hvor der er plads til familielivet.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.