• Del

Vi søger en erfaren advokatsekretær til et dynamisk team.

 

Vi søger en erfaren advokatsekretær til et dynamisk team.


Vi forestiller os, at du har god erfaring med selskabsret, herunder udfærdigelse og anmeldelse af dokumenter, erhvervsret, retssagsbehandling, korrespondance og eventuelt konkursbehandling.


Du skal være god til at kommunikere med forskellige mennesketyper og du skal være i besiddelse af godt humør, du evner at holde mange bolde i luften uden at miste overblikket og være omhyggelig. Du skal have flair for IT- systemer, et godt kendskab til min retssag, tinglysning og virk.dk. Det vil være godt, hvis du har kendskab til Unik Advosys.


Vi tilbyder, at du kan blive del at et dynamisk team, der har travlt og har en uhøjtidelig omgangsform, ledelsesstilen er tillidsfuld, og faglig- og personlig udvikling sættes højt.


Vi tilbyder derudover en spændende fuldtidsstilling med faglige udfordringer, et godt og humoristisk arbejdsmiljø, deltagelse i faglige og sociale arrangementer


Kontakt
Er du den, vi søger? – Så send din ansøgning med relevante bilag til phqe@advodan.dk. Hvis du har spørgsmålet til stillingen eller ADVODAN Hillerød som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte advokat Phillipp Quedens på 48 20 74 00.


Ansøgningsfrist 11. marts 2019 kl.12.00.


 

Om firmaet

Erfaren advokatsekretær hos ADVODAN i Hillerød

Vi søger en erfaren advokatsekretær til et dynamisk team.

 

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.