• Del

Advokatfuldmægtig/yngre advokat

 

SJ Law har en stilling til en advokatfuldmægtig eller yngre advokat med interesse for insolvensret. Du kommer til selvstændigt at behandle likvidationer og konkursboer, herunder retssager om konkurskarantæne. Afdelingen er i vækst og giver gode udviklingsmuligheder. Der er fleksible rammer for tilrettelæggelse af arbejdstid og hjemmearbejde. Du forventes at kunne tiltræde senest den 1. maj 2019.  


Henvendelse om stillingen kan ske til advokat Bo Lauritzen, tlf. 33979708. Ansøgning skal sendes til bla@sjlaw.dk. Ansøgningsfristen er 18. marts 2019. 


 

Om firmaet

SJ Law er et specialiseret advokatfirma inden for ledelsesansvar, ansættelsesret og konkursbehandling. Vi tilstræber at have det højeste faglige niveau inden for de områder, vi beskæftiger os med. Kontoret repræsenterer klienter i flere af ansvarssagerne i forbindelse med opgøret efter finanskrisen, er advokat for Advokatnævnet, fast kurator ved Sø- og Handelsretten, udpeget som beskikket i konkurskarantænesager og bisidder i kommissionsundersøgelser.   

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.