• Del

Advokatsekretær til rådgivningsvirksomhed

 

Søger du nye udfordringer udenfor advokatbranchen, så har du her muligheden!


”Vi leder efter en kollega, der trives med at arbejde i et mindre team på pt. 5 medarbejdere bestående af to ejendomskonsulenter, en jurist og to advokatsekretærer. Vi leder efter en teamplayer, der samtidig evner at arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt med de praktiske sekretæropgaver, der er naturligt hjemmehørende i en stilling som denne, udtaler teamchef og chefjurist, Marina de Paoli.”


Udover et tæt dagligt samarbejde med kollegaerne i teamet, vil du desuden have en stor berøringsflade med andre kollegaer i de øvrige faglige afdelinger, virksomhedens kunder samt forskellige eksterne samarbejdspartnere.


Om stillingen i øvrigt


Du har en relevant uddannelsesbaggrund f.eks. som advokatsekretær. Den ideelle kandidat har nogle års praktisk erfaring f.eks. fra et advokat- eller ejendomsmæglerkontor. Vi ser gerne, at du har kendskab til landbrugshandler, men det er ikke et krav.


Det vil ligeledes være relevant med interesse og erfaring indenfor familieretsområdet, som er et juridisk område, der fylder meget i vores juridiske rådgivning.


De praktiske opgaver kan eksempelvis omfatte:


  • Sagsbehandling af landbrugshandler og private handler, herunder de tinglysningsmæssige ekspeditioner

  • Mortifikationer, aflysning og tinglysning af servitutter m.v.

  • Opgaver i tilknytning til dødsboopgørelser, testamenter, ægtepagter mv.

  • Øvrige sekretæropgaver som er naturligt forekommende i Team Ejendomme & Jura


Der er tale om en fuldtidsstilling, men deltid kan aftales, såfremt det er et ønske.


Egenskaber


Som person er du er serviceminded og imødekommende, men evner samtidig at sige fra og til med godt humør og et smil på læben. Du er god til at strukturere din arbejdsdag og kan agere i en hverdag, hvor dine planer og deadlines hurtigt kan ændre sig. Du trives med at finde løsninger, og kan bevare overblikket også i en til tider hektisk hverdag.


Du er selvstændig, handlekraftig og selvsikker i dit arbejde. Du er opsøgende og initiativrig og har gåpåmod, også når det kommer til nye opgaver. Herudover er du vant til at kommunikere og er velformuleret og præcis både skriftligt og mundtligt.


Du er generelt fortrolig med at arbejde digitalt, og er en kompetent bruger af Officepakken og gerne Unik Advosys (men det er ingen betingelse).


Kompetente og humørfyldte kolleger Du bliver en del af en rådgivningsvirksomhed, der består af 150 engagerede kolleger med brede og forskelligartede faglige baggrunde. Kulturen er uhøjtidelig og humørfyldt, og vi tilbyder personalegoder i form af relevante kurser, en veletableret personaleforening, pensions- og sundhedsforsikringer samt en lækker kantineordning.Er du interesseret?Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamchef Marina de Paoli på tlf. 2348 7197 eller mail mdp@centrovice.dk. Stillingen søges via ansøgningsportalen på vores hjemmeside www.centrovice.dk under ”Job – job i Centrovice”. Vi inviterer løbende kandidater til samtale. 

Om firmaet

Centrovice er en professionel, fynsk rådgivningsvirksomhed med 150 dedikerede medarbejdere og en omsætning på ca. 100 mio. kr. Vi udspringer af landbruget og blandt vores 4.000 kunder udgør landbrugsvirksomhederne stadig kernen. Derudover består vores kundegruppe i stigende grad af mindre og mellemstore virksomheder inden for handel, håndværk og servicefag. Vi har et fælles mål om at skabe merværdi og udvikling for vores kunder. Vi tilbyder rådgivning inden for økonomi, finansiering, skat, HR og løn, ejendom og jura samt alle de landbrugsfaglige områder. Derudover lægger vi hus til ca. 200 større kurser/møder pr. år. Vi bor centralt på Fyn i Vissenbjerg, tæt ved den Fynske motorvej, med en filial på Ærø.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.