• Del

BREMER Advokater P/S søger receptionist/1. års stud.jur. til en stilling på 15 timer om ugen

 

Stillingen vi tilbyder
Arbejdet vil primært bestå i pasning af receptionen herunder telefonpasning, møde- og frokostopdækning samt andre kontormæssige opgaver med oprettelse og arkivering af sager, betaling af regninger mv.


Der kan være opgaver af juridisk karakter, eksempelvis kildesøgning, udarbejdelse af materialesamling, ekstrakter mv.


Arbejdstiden vil være 2 dage af 7,5 time pr. uge.


Om dig
Det er vigtig for os, at kontorets ansatte yder en aktiv, engageret og struktureret indsats. Vi ønsker at have en arbejdsplads, hvor alle har et ansvar for opgavernes løsning og kontorets gode arbejdsmiljø.


Vi vægter herudover, at du er smilende og tager godt imod kontorets gæster, har flair for EDB, gode kommunikationsevner, og at du har lyst til at være en del af et spændende, til tider travlt, socialt og uformelt arbejdsmiljø.


Løn efter aftale.


Ansøgning
Hvis du er interesseret i at arbejde hos os, ser vi meget frem til at høre fra dig. Du bedes sende din ansøgning, CV, karakterudskrift og øvrige relevante bilag til advokat Alexander May-Worre på aw@bremeradvokater.dk, som du også er meget velkommen til at kontakte på tlf. 26 37 33 66, hvis du har spørgsmål af nogen art til stillingen.


Ansøgningerne behandles løbende, idet stillingen skal besættes hurtigst muligt.


København, den 22. februar 2019

Om firmaet

BREMER Advokater P/S er et mindre advokatkontor der dækker både erhvervs- og privatret. Vi er beliggende i flotte, store lokaler i Københavns indre by lige ved Magasin og Kgs. Nytorv. Kontoret består pt. af 6 advokater, og 6 øvrige medarbejdere.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.