• Del

Skau Reipurth & Partnere søger erfaren advokatsekretær til insolvens

 

Vi søger en erfaren, dygtig og engageret advokatsekretær til vores afdeling for rekonstruktion og insolvens.


Det er en forudsætning, at du har erfaring med rekonstruktion, insolvens og konkursboer, og at du er vant til at arbejde selvstændigt med konkursbobehandling, herunder alle ekspeditioner og opgaver forbundet hermed.


Vi tilbyder et spændende og selvstændigt fuldtidsjob samt en alsidig arbejdsplads i et positivt og dynamisk arbejdsmiljø med gode kolleger. Du kommer til at arbejde for flere jurister. Afdelingen består af en sekretær, tre advokater og to fuldmægtige.


Jobbet byder på mange forskelligartede arbejdsopgaver, og det er afgørende, at du er fleksibel i forhold til både tid og opgaver, og at du trives i et miljø, hvor dagene sjældent er ens og ikke altid kan planlægges på forhånd.


Opgaverne varierer og omfatter f.eks. sagsbehandling og administration af konkursboer, udarbejdelse af redegørelser, regnskaber og boopgørelser, kvalitetssikring af skriftligt materiale samt korrespondance. Der vil tillige være en række praktiske opgaver, herunder fakturering, kopiering og dokumenthåndtering, udarbejdelse af præsentationer, kalenderstyring, journalisering og anden lettere sagsbehandling (herunder friststyring, udsættelser og ekspeditioner).


Vi forventer høj kvalitet og grundighed i dit arbejde samt en serviceorienteret og positiv tilgang til dine opgaver og kolleger. Ligeledes er det vigtigt, at du besidder overblik – også i pressede situationer - og trives med deadlines, der til tider kan være korte. Vi lægger samtidig stor vægt på menneskelige kvaliteter og fleksibilitet. Du har erfaring inden for rekonstruktion, konkurs og insolvensret, ligesom du har erfaring med og interesse for boregnskaber. Du stortrives i en koordinerende rolle, er kvalitetsbevidst og har talforståelse.


Du har desuden flair for IT, herunder PowerPoint, Word og Excel, men også gerne Unik Advosys.


Til den rette kandidat tilbyder vi en udfordrende og spændende stilling, hvor personlig / faglig udvikling og selvstændige arbejdsopgaver vægtes højt.


Det er desuden vigtigt for os, at du deler vores grundlæggende værdier om faglighed, dedikation og resultater.


Tiltrædelse: Snarest muligt.


Ansøgningsfrist: 11. marts 2019.


Samtaler forventes gennemført løbende.

Om firmaet

Om Skau Reipurth & Partnere

Skau Reipurth & Partnere råder over et af landets stærkeste hold inden for de erhvervsretslige specialer.

Vores mission er at kombinere den allerhøjeste faglighed med en kompromisløs integritet. Vi sætter en ære i at levere personlig rådgivning baseret på værdiskabende forretningsforståelse.

Der følger et stort ansvar med at blive betroet komplekse juridiske problemstillinger. Vi påtager os dette ansvar og løser altid opgaverne med afsæt i vores kerneværdier: Faglighed, dedikation og resultater.

Skau Reipurth & Partnere vil være et advokatkontor, som vores medarbejdere er stolte over at være en del af. Vi dyrker en dynamisk og ambitiøs virksomhedskultur, der tiltrækker branchens mest talentfulde advokater.

Vores vision er at være Danmarks mest attraktive advokatkontor for klienter og medarbejdere.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.