• Del

Advokatfuldmægtig

 

Til et spændende og udfordrende job hos HaugaardBraad Advokatfirma i Aalborg søges en førsteårsfuldmægtig til tiltrædelse efter sommerferien eller efter aftale.  


Du skal arbejde
i en ung og moderne advokatvirksomhed i vækst, hvor uhøjtidelighed og kvalitet er nøgleord. Vi arbejder alene med erhvervsret, fast ejendom og offentlig ret. Vi lægger i vores hverdag afgørende vægt på at levere rådgivning på højeste faglige niveau.


Dine primære arbejdsområder bliver


  • Fast ejendom

  • Selskabsret

  • Erhvervsret i øvrigt

  • Retssager


Vi forventer
at du har en høj grad af interesse for erhvervslivets og samfundets forhold samt gode eksamensresultater. Erfaring fra en anden ansættelse, eksempelvis en offentlig myndighed, er en fordel men ikke noget krav.


Du vil i din hverdag få løbende kontakt med vores klienter, herunder opnå selvstændig retssagserfaring. Du er engageret, imødekommende og fleksibel og sætter pris på både selvstændig opgaveløsning og samarbejde om løsning af sager.


Gode arbejdsvilkår
Du vil indgå i et ungt, veluddannet og ambitiøst team af medarbejdere, hvor alle bidrager til firmaets drift og vækst. Vores forretningskoncept og markedsmæssige placering i Nordjylland indebærer, at du får såvel gode karrieremu­ligheder som gode muligheder for faglig og personlig ud­vikling. Vi rådgiver en række store, mellemstore og små virksomheder, og du vil blive en aktiv del af videreudviklingen af vores virksomhed samt den løbende klientpleje. Vi tilbyder kantineordning, pensionsordning, sundhedsforsikring mv.


Hvis du vil vide mere om stillingen og os, er du velkommen til at kontakte advokat Flemming Elbæk på telefon 4080 1658 eller fe@haugaardbraad.dk.


Frist for ansøgning er den 15. marts 2019. Samtaler forventes afholdt ultimo marts 2019.


Din ansøgning bedes sendt pr. mail til Flemming Elbæk på adressen fe@haugaardbraad.dk


Læs mere om os på www.haugaardbraad.dk

Om firmaet

HaugaardBraad leverer juridiske løsninger til erhvervsvirksomheder, offentlige virksomheder og offentlige myndigheder og institutioner i hele den nordjyske region.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.