• Del

Vil du være min nye højre hånd hos Lindhardt Steffensen Advokater?

 

Min sekretær gennem mange år har velfortjent valgt at gå på efterløn den 1. maj 2019. Jeg søger derfor en ny sekretær, der kan blive min nye højre hånd med tiltrædelse den 1. april 2019, så overgangen bliver så blid som mulig.


Hos Lindhardt Steffensen Advokater er vi et stærkt og energisk team og alle vore sekretærer arbejder selvstændigt med ansvar for egne sager og med direkte kontakt til klienter og parter på sagen. Der er fuld fart på, men samtidig har vi en høj grad af fleksibilitet med rig mulighed for at præge eget arbejde og arbejdsdag.


Omgangstonen er uhøjtidelig og ligefrem. Samtidig er vores organisation flad og vejen til beslutninger kort. Vi er et hold af advokater og sekretærer, hvor hjælp til og sparring med hinanden er en vigtig del af dagligdagen.


Jeg søger en sekretær, som har gå-på-mod, lyst og evner til at arbejde selvstændigt, er engageret og ansvarsfuld, arbejder på et højt fagligt og kvalitetsmæssigt niveau, arbejder effektivt og kan foretage løbende prioriteringer, er god til klientkontakt og er hjælpsom og servicemindet. Jeg forudsætter gode IT-færdigheder og det vil være en fordel, at være fortrolig med Unik Advosys.


Fagligt søger jeg en dygtig allround advokatsekretær primært til behandling af sager inden for fast ejendom i meget bred forstand, herunder bolighandler, erhvervsejendomme, landbrug, udstykning mv., som samtidig har et indgående kendskab til tinglysning.dk og er fortrolig med minretssag.dk.


Fra min side kan der forventes tillid og opbakning. Jeg er altid klar med en hjælpende hånd, hvis det brænder på. Jeg lægger vægt på "frihed under ansvar" og jeg kan således tilbyde en spændende og udfordrende stilling.


Arbejdsstedet vil være på vores kontor i Skejby på Dusager 10, 8200 Aarhus N (tæt på E45 og djurslandsmotorvejen). Herudover har vi kontor i Grenaa.


Der er tale om en fuldtidsstilling med betalt frokostpause.


Eventuelle spørgsmål til stillingen kan rettes direkte til mig – advokat Pernille Amstrup-Bønløkke – på tlf. 22 70 00 04 eller mail: pb@lsalaw.dk.


Jeg glæder mig til at modtage din ansøgning, cv og eventuelle yderlige relevante bilag pr. mail senest den 17. februar 2019. Ansøgninger behandles løbende, ligesom der løbende indkaldes til samtale. Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Om firmaet

Vi leverer rådgivning af høj faglig og etisk standard under mottoet: "Kvalitet og omtanke - det forpligter".

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.