• Del

Advokat

 

SJ Law har en spændende stilling ledig til en advokat med interesse for procedure. Du kommer til at arbejde med flere af de store og komplekse ansvarssager, der fulgte af finanskrisen. Da det kan blive aktuelt, at du giver møde i sagerne, er det en forudsætning, at du har møderet for landsret. Stillingen indebærer selvstændig opgave- og klienthåndtering. Der er fleksible rammer for din tilrettelæggelse af arbejdstid og hjemmearbejde. Du forventes at kunne tiltræde senest den 1. april 2019.  


Henvendelse om stillingen kan ske til advokat Arvid Andersen, tlf. 33 979700, e-mail:ara@sjlaw.dk. Ansøgning skal sendes til advokatsekretær Henriette Svankjær, e-mail: hsv@sjlaw.dk.


Ansøgningsfristen er den 15. februar 2019.

Om firmaet

SJ Law er et specialiseret advokatfirma inden for ledelsesansvar, ansættelsesret og konkursbehandling. Vi tilstræber at have det højeste faglige niveau inden for de områder vi beskæftiger os med. Kontoret repræsenterer klienter i flere af ansvarssagerne i forbindelse med opgøret efter finanskrisen, er advokat for Advokatnævnet, fast kurator ved Sø- og Handelsretten, udpeget som beskikket i konkurskarantænesager og bisidder i kommissionsundersøgelser.          

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.