• Del

ADVOKATFULDMÆGTIG TIL TILTRÆDELSE NU ELLER EFTER DEN KOMMENDE EKSAMEN

 

Vi søger
Vi søger en dygtig advokatfuldmægtig til tiltrædelse nu eller efter den kommende eksamen.


Du besidder særdeles gode juridiske kvalifikationer og en høj grad af engagement. Du er god til at samarbejde, er initiativrig og trives med selvstændig opgaveløsning og kontakt udadtil. Vi har et behageligt og uformelt arbejdsmiljø, hvor alle spiller en vigtig rolle i firmaet, og derfor har din personlighed også stor betydning. 


Vi tilbyder
Vi tilbyder en alsidig uddannelse, hvor du både vil blive tilknyttet større sager i samarbejde med firmaets partnere og få egne sager med direkte klientkontakt allerede tidligt i forløbet. Vi lægger vægt på, at du får egne rets- og voldgiftssager. Du vil blive bredt funderet og samtidig opnå en betydelig indsigt inden for vores primære  fagområder. Uddannelsen suppleres med Advokatsamfundets obligatoriske kurser, ligesom der er mulighed for at deltge i de mange eksterne kurser, som firmaets jurister holder. 


Vi tilbyder løn og ansættelsesvilkår på niveau med de største københavnske advokatfirmaer. 


Vi ser frem til at høre fra dig
Læs mere om os og fuldmægtigtilværelsen på www.viltoft.dk. Du er velkommen til at kontakte advokatfuldmægtig Adam Tao Michaëlis eller partner Peter Fauerholdt Thommesen, hvis du vil vide mere. E-mail din ansøgning inkl. CV og karakterudskrift til Peter på pft@viltoft.dk. Vi indkalder løbende til samtaler. Sidste ansøgningsfrist er 15. marts 2019.


Du kan hente stillingsopslaget i pdf-format her.

Om firmaet

Vi er et højtspecialiseret advokatfirma med 15 jurister, der arbejder med entreprise, udbud og rets- og voldgiftssager. Vi værner om den højeste grad af faglighed og integritet, og vi har ry for at være blandt de bedste inden for vores specialeområder og med klienter, der matcher. I Chambers Europe og Legal 500 rangerer vi i tier 1 inden for Real Estate / Construction som det eneste advokatfirma med under 100 jurister.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.